Τα τελευταία επεισόδια των «Μυστικών της Εδέμ»

Διαβάστε τι θα στα τελευταία επεισόδια της δημοφιλούς σειράς

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 621 – Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου

Η Νταίζη, απαρηγόρητη που η Αντιγόνη δεν πρόλαβε να δώσει τη λύση στο πρόβλημα του Χρήστου, νιώθει τα περιθώρια να στενεύουν και αναρωτιέται τι μπορεί να κάνει από εδώ και πέρα, με βάση την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Ο Νικόλας πιέζει τη Δάφνη να πάρει μια απόφαση για το θέμα του Ηλία, αλλά εκείνη θέλει να σκεφτεί την πιθανότητα του ιδρύματος. Η παρέα μαθαίνει για την πρόταση που έκανε ο Ρούσσος στη Νόρα και τον Λουκά και αναλαμβάνει δράση για να τους πείσει να δεχτούν αυτήν τη μοναδική ευκαιρία. Ο Αραβαντινός επικοινωνεί με την Εριέττα και τον Λουκά. Ζητάει να τους συναντήσει στο σπίτι της Εριέττας. Η συνάντηση γίνεται και τους ζητάει να μεταφέρουν από εκεί τον Χρήστο. Ο Στέφανος αναλαμβάνει να κάνει βόλτες όλο το βράδυ με τον Χρήστο κρυμμένο στο αυτοκίνητό του, μέχρι να λήξει η συνάντηση. Ο Πέτρος αποκαλύπτει στην Αμαλία ότι σκοπεύει να φύγει.


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 622 – Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου

Ο Ρούσσος εξηγεί στην Αμαλία ότι θέλει να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι, μόνος του. Η Αμαλία τού εξομολογείται ότι δεν θέλει διαζύγιο και πως ακόμα τον αγαπάει, αλλά αυτή τη στιγμή προέχει η υγεία της Μελίτας. Ο Αραβαντινός εξιστορεί στον Λουκά και στην Εριέττα την περιπέτεια που έζησε όλα αυτά τα χρόνια. Πληροφορεί τον Λουκά ότι θα του δώσει στοιχεία που αθωώνουν τον Ρούσσο και είναι στο χέρι του το τι θα κάνει μαζί του, καθώς ο ίδιος θα εξαφανιστεί και πάλι. Η Νταίζη παίρνει μια απροσδόκητη απόφαση, που φαίνεται ότι αποτελεί τη μόνη λύση για να εκτονωθεί η κατάσταση. Η Στέλλα σπεύδει να την υποστηρίξει, ζητώντας και τη βοήθεια της παρέας. Ο Λουκάς απαλλάσσει τον Ρούσσο από την υπόθεση της κλοπής και ο Ρούσσος συγκινημένος παραχωρεί τη θέση του στο γραφείο σε εκείνον. Ο Χρήστος, επιτέλους, συναντάει τη Νταίζη, βάσει του προδιαγεγραμμένου σχεδίου και αυτό φορτίζει με συγκίνηση όλους όσους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί αυτή η επαφή.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 623 – Τρίτη 6 Δεκεμβρίου

Η Νταίζη και ο Χρήστος περνάνε την τελευταία τους νύχτα, ελεύθεροι, μαζί. Αμέσως μετά, τίθεται σε εφαρμογή το σχέδιο της Νταίζης, με τη βοήθεια της Στέλλας και την υποστήριξη της παρέας. Ο Πέτρος νιώθει αβάσταχτο το βάρος του φόνου που διέπραξε και θέλει να φύγει άμεσα. Η Αμαλία τού δηλώνει ότι θα τον περιμένει όσο χρειαστεί και ότι, όσο αυτός λείπει, θα φροντίσει εκείνη τη Μελίτα. Η Μελίτα, όμως, στεναχωριέται με την απόφαση του πατέρα της να φύγει. Η Νταίζη ζητάει για μια ακόμη φορά από τον Λουκά να προσέχει το παιδί τους, καθώς δεν ξέρει σε τι κατάσταση θα είναι εκείνη μετά τη φυλάκιση του Χρήστου. Το σχέδιο τη Νταίζης προχωράει κανονικά και στέφεται από επιτυχία. Η Νταίζη, όμως, δεν έχει αφήσει τίποτα στην τύχη. Υπάρχει και κάτι άλλο που είχε στο μυαλό της και δεν είχε αποκαλύψει σε κανέναν. Και σ’ αυτό το σημείο, η τύχη της φαίνεται να τελειώνει…

Η σειρά τελειώνει την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, στις 21:00, με μια δίωρη τηλεταινία.

Διαβάστε ακόμα:

Παντρεμένοι πια Εύα και Λευτέρης – ‘Χαμένη» η Αντιγόνη