Τα πρότυπα ομορφιάς στο πρώτο επεισόδιο του «Metropolis»

Διαβάστε τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα, το οποίο ερευνά και συγκρίνει παγκόσμια θέματα, ανάμεσα σε διάφορες κοινωνίες. Θέτει προβληματισμούς, αναζητά απαντήσεις και εξετάζει σε βάθος, ομοιότητες και διαφορές, μεταξύ διαφόρων χωρών, σε επίμαχα θέματα.

Η ραχοκοκαλιά του προγράμματος είναι το διαδίκτυο και ξεκίνησε από το κρατικό κανάλι της Ολλανδίας.
Μέσω τοπικών ανταποκριτών απ’ όλο τον κόσμο, μαθαίνουμε τις ιδιομορφίες κάθε κοινωνίας και συναντούμε συνηθισμένους αλλά και εξαιρετικούς πολίτες, οι οποίοι αφηγούνται ιστορίες, που αποτελούν μέρος της ζωής όλων μας. 
Από την παχυσαρκία και τα πρότυπα ομορφιάς, από τη ζωή στη φυλακή, την εκπαίδευση, μέχρι τις προκαταλήψεις και τους μίμους του Elvis.

Θα παρακολουθήσουμε συναρπαστικές ιστορίες, από ένα παγκόσμιο δίκτυο ανταποκριτών, που μεταδίδονται από την τηλεόραση και το διαδίκτυο και μας δίνουν μοναδικές γνώσεις σχετικά με τον πολιτισμό, τον τρόπο ζωής και τα προβλήματα που συναντούν στις χώρες τους.

Στο πρώτο επεισόδιο που θα μεταδοθεί σήμερα στις 00:15, το θέμα είναι τα «Πρότυπα Ομορφιάς». Σε ένα κόσμο όπου οι άνθρωποι επικοινωνούν όλο και περισσότερο μεταξύ τους, τα πρότυπα ομορφιάς γίνονται όλο και πιο παγκόσμια. Συμβαίνει πραγματικά αυτό, ή υπάρχουν ακόμη μεγάλες διαφορές  και πως ορίζουν οι άνθρωποι την ομορφιά;