Τα πρώτα βήματα του «Steps» στον ΑΝΤ1

Βίντεο: Τα καλύτερα αποσπάσματα από το πρώτο επεισόδιο

Μαζί της κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χορό, στη ζωή και στον έρωτα οι ήρωες της σειράς, μαθητές και καθηγητές της Σχολής Τεχνών του Θεάματος της Κάτιας Γρέγου: «Στη σειρά βλέπουμε το κομμάτι των σχέσεων, τις αγωνίες των παιδιών που ξεκινούν μια προσπάθεια σπουδών και τις αγωνίες τους για την επαγγελματική τους αποκατάσταση, ό,τι μπορεί να προβληματίσει έναν νέο» λέει η Μαρία Κοτζαμπάση, που μαζί με τη Μαρία Μαντή έχουν δουλέψει για την προσαρμογή του σεναρίου από το «One step forward», την ισπανική βερσιόν του κλασικού «Fame».

«Η σειρά ήταν στο συρτάρι, από πρόπερσι, πριν αλλάξουν τόσο πολύ τα οικονομικά δεδομένα που ήρθαν σαν τσουνάμι» εξηγεί η σεναριογράφος.

Το στόρι θέλει τους νεαρούς χορευτές να τα «δίνουν όλα» στη σκηνή για να πετύχουν το όνειρό τους, ενώ κοπιαστικά ήταν και τα γυρίσματα για τους ηθοποιούς αφού κάθε επεισόδιο απαιτεί τουλάχιστον δύο χορογραφίες. «Ο χορός εντάσσεται μέσα στην ψυχολογία των ηρώων επειδή ο χορός και η μουσική είναι ένα ξέσπασμα γι’ αυτούς. Είναι και μια καλή ευκαιρία να δείξουν το συναίσθημά τους χωρίς λόγια. Μας ενδιαφέρουν και οι ζωές των καθηγητών, οι δυσκολίες μιας άλλης ηλικιακής ομάδας και πώς επηρεάζουν οι μεν τους δε».

Τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Χρίστος Γεωργίου και Κώστας Βαρελίδης, τις χορογραφίες έχει επιμεληθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός και παίζουν οι Αντώνης Φραγκάκης, Αθηνά Μαξίμου, Ηλέκτρα Νικολούζου, Κωσταντίνος Λάγκος, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Ελένη Καλλία, Γιώργος Σουξές, Ευτυχία Φαναριώτη, Λεωνίδας Καλφαγιάννης κ.ά.

Δείτε τα καλύτερα αποσπάσματα από το πρώτο επεισόδιο: