Τα «Μυστικά» η πρώτη Megaλη πρεμιέρα της σεζόν !

Διαβάστε λεπτομέρειες

Ζονγκ, αλλά όλο και κάτι της προκοπής θα βρίσκεται, προκειμένου να μας τηλε-παρηγορεί τα κρύα βράδια του χειμώνα.

Βλέπετε, η φετινή χρονιά θα είναι η χειρότερη ίσως χρονιά στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης, μιας και η κρίση έχει βγάλει για τα καλά τα νύχια της και στον μαγικό, γυάλινο κόσμο της μικρής μας οθόνης, με αποτέλεσμα οι εκπτώσεις και οι περικοπές να κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε όλα τα κανάλια. Αποτέλεσμα; Τα πρότζεκτ της προκοπής να μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, την ώρα που τα φθηνά προχειρο-προγράμματα θα έχουν την τιμητική τους.

Ετσι, λόγω κρίσης κονταίνει και η τηλεοπτική σεζόν. Αυτό σημαίνει πως τα κανάλια δεν θα ανοίξουν την αυλαία τους πριν από τον Οκτώβριο, ενώ και το φινάλε αναμένεται να πέσει νωρίς-νωρίς κάπου εκεί προς τα τέλη Μαίου. Το prime-time δε; Μην το περιμένετε πριν από τον Νοέμβριο να σκάει μύτη.

Αυτός είναι ,λοιπόν, και ο λόγος που τα «Μυστικά της Εδέμ» δεν κάνουν φέτος παραδοσιακά πρεμιέρα στα μέσα αυτού του μήνα, αλλά έχουν μετατεθεί για Οκτώβρη. Ετσι, απ ΄ότι μαθαίνω η καθημερινή σειρά του Mega θα είναι εκείνη που θα κάνει ουσιαστικά… ποδαρικό στο νέο πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού, μιας και θα σηκώσει αυλαία την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου!

Νάνσυ Νικολαΐδου