Τα μυστικά έρχονται στο φως!

Διαβάστε: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα πρώτα επεισόδια

Ο τέταρτος κύκλος των «Μυστικών της Εδέμ» κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011 στις 19:00 και θα βρει τους ήρωες μπλεγμένους σε ένα ντόμινο γεγονότων. Η αγαπημένη σειρά της Έλενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση τα τρία τελευταία χρόνια κατέκτησε τις καρδιές των τηλεθεατών σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Όπως γράφει η επίσημη ανακοίνωση του MEGA, tην περσινή σεζόν (19/09/10-30/05/11) ο μέρος όρος της σειράς ήταν 46,4%, ενώ ο μέσος όρος των τηλεθεατών άγγιξε το 1.620.000.

 
Πολλές ανατροπές πρόκειται να συμβούν μέχρι να αποκαλυφθούν όλα τα μυστικά και μέχρι οι ήρωές μας να καταφέρουν τελικά να βρουν τις ισορροπίες τους. Όπως και στη ζωή, κάποιοι θα ευτυχήσουν, κάποιοι θα χαθούν και κάποιοι θα πληρώσουν το τίμημα των επιλογών τους! 
 
Στα πρώτα επεισόδια οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και οι ήρωες βρίσκονται αντιμέτωποι με καταστάσεις, που μερικές φορές ξεπερνούν τα όριά τους.
 
Ο Ρούσσος μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και όταν συνέρχεται εξηγεί στην Αμαλία ότι δεν ευθύνονται ο Στέφανος και η Εριέττα για το έμφραγμα που έπαθε. 
 
Ο Χρήστος προσπαθεί να εξηγήσει στη Νταίζη ότι ο λόγος που πήρε τα διαμάντια ήταν για να την προστατεύσει. Εκείνη πιστεύει ότι την πρόδωσε και του ζητάει να φύγει από το σπίτι. 
 
Η Μελίτα κατηγορεί τον Στέφανο και την Εριέττα για την κατάσταση του πατέρα της. Πεπεισμένη ότι η Εριέττα έχει σκοπό να εξοντώσει όλη την οικογένειά της, επισκέπτεται τον Παναγιώτη, αναιρεί την αρχική της κατάθεση και έτσι ακυρώνει το άλλοθι που τους έδινε.
 
Η Εύα προσπαθεί να πείσει τη Μαρίλια να δει τα dvd που πιστοποιούν την αλήθεια σχετικά με τον Θάνο, αλλά μαλώνουν άσχημα. Η Μαρίλια φεύγει από το σπίτι και ανακοινώνει στην Αγγέλα ότι θα κρατήσει το παιδί.
 
Ο Λουκάς και η Νόρα προσπαθούν να περάσουν στιγμές ηρεμίας με την κορούλα τους, αλλά οι εξελίξεις δεν τους αφήνουν.
 
Η παρέα αντιλαμβάνεται ότι ο άγνωστος άντρας έχει εμφανιστεί σχεδόν σε όλους: στο μαιευτήριο μίλησε στην Νόρα, η Εριέττα και ο Στέφανος τον είδαν που έφευγε από το γραφείο του Ρούσσου και ο ίδιος επισκέφτηκε τον Ηλία στο νοσοκομείο και στην Εδέμ.

Διαβάστε ακόμα:

Ποια είναι τα μυστικά της Εδέμ

Η Αμαλία φέρνει τα πάνω κάτω στα «Μυστικά της Εδέμ»

Το τρέιλερ για τη νέα σεζόν των «Μυστικών της Εδέμ»