Τα μελλοντικά σχέδια του… Ezel- Τι θα σκηνοθετήσει;

Διαβάστε: Οι φήμες θέλουν τον γοητευτικό πρωταγωνιστή να αναλαμβάνει ρόλο σκηνοθέτη. Τι απαντά ο ίδιος.

Μετά την πρόσφατη επίσκεψη του Κενάν Ιμιρζαλίογλου του ''Ezel'' στο Αμπού Ντάμπι και την συνέντευξη που έδωσε σε τοπικό περιοδικό, εντάθηκαν οι φήμες που ήθελαν τον γνωστό ηθοποιό να κάνει σύντομα την πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα. Για να λύσει οποιαδήποτε παρεξήγηση ο Κενάν έκανε δηλώσεις διευκρινίζοντας πως «μου αρέσει να είμαι πίσω από την κάμερα αλλά κάτι τέτοιο δεν βρίσκεται στα άμεσα σχέδια μου. Στο μέλλον το συζητάμε».

Φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση οι φήμες για τον Κενάν να σταματήσουν,όλοι γνωρίζουν πως ο ηθοποιός πουλάει γι' αυτό δεν σταματούν να παράγουν ψευδείς ειδήσεις. Οι τελευταίες έλεγαν πως ο Κενάν θα κρατούσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε καινούργια σειρά με τον τίτλο «Tomruk» και θα είχε μαζί του την Τσανσού Ντερέ.

«Βαρέθηκα να διαψεύδω σαχλά δημοσιεύματα, έχω δηλώσει πως μετά το «Εζέλ» χρειάζομαι ξεκούραση, στους επόμενους μήνες δεν θα κάνω απολύτως τίποτα και στην συνέχεια θα αφιερώσω τον χρόνο μου σε δύο κινηματογραφικές ταινίες στις οποίες θα έχω βασικό ρόλο.» 

Και να για να μην νομίζετε πως μόνο οι Έλληνες επώνυμοι έχουν προβλήματα στο Ιντερνετ, ο Κενάν έγινε…Τούρκος όταν έμαθε πως στο Facebook και εν αγνοία του βέβαια υπήρχαν δύο λογαριασμοί που υποτίθεται πως του ανήκαν. «Δεν είμαι μέλος κανενός site κοινωνικής δικτύωσης. Αν κάποιοι χρησιμοποιήσουν το όνομα μου χωρίς να έχουν από πριν πάρει την έγκρισή μου, θα βρεθούν στο δικαστήριο».

Πηγή: TV ZAPPING