Τα καλύτερά μας χρόνια: Η οικογένεια αποχαιρετά τη γιαγιά Ερμιόνη

Τα καλύτερά μας χρόνια

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς της ΕΡΤ.

Με την αποχώρηση της Αργυρίου, ο Στέλιος παίρνει μια άτυπη προαγωγή και ο Παπαδόπουλος τον πιέζει για παράτυπες μπίζνες. Η Ερμιόνη ανησυχεί πώς θα τα βγάλουν πέρα οι κόρες της όταν αυτή θα φύγει από τη ζωή και αποφασίζει να τους ομολογήσει το μυστικό της. Τα χρέη αρχίζουν και πνίγουν τους Αντωνόπουλους, ενώ πλησιάζουν τα Χριστούγεννα του 1978 που θα σημαδέψουν βαθιά την οικογένεια…

Αποκαλύψεις και συγκίνηση αυτή την εβδομάδα στο διπλό επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια», που θα παρακολουθήσετε την Τρίτη 18 Οκτωβρίου, στις 22:00.

Επεισόδιο 48ο: «Κωσταλέξι»
Ενώ η εγκυμοσύνη της Μαίρης αποτελεί το πρώτο θέμα στην οικογένεια, ένα ζοφερό γεγονός συνταράζει όλη τη χώρα και φυσικά τη γειτονιά μας. Τα χρέη του ατελιέ αυξάνονται συνεχώς και το μόνο καλό είναι η πρόοδος των παιδιών στο σχολείο. Ο Λούης είναι αποφασισμένος να κατακτήσει τη Ζαμπέτα και ο Μίλτος κάνει ό,τι μπορεί για να κερδίσει την καρδιά της Ελπίδας. Ο Αντώνης αντίθετα, δέχεται την οριστική άρνηση της Δώρας και χωρίζουν. Με την αποχώρηση της Αργυρίου, ο Στέλιος παίρνει μια άτυπη προαγωγή και ο Παπαδόπουλος τον πιέζει για παράτυπες μπίζνες με το υπουργείο. Μέσα σ’ όλα, η Ερμιόνη ανησυχεί πώς θα τα βγάλουν πέρα οι κόρες της όταν αυτή θα φύγει από τη ζωή και αποφασίζει να τους ομολογήσει το μυστικό της.

Guests: Διονύσης Γαγάτσος (Θωμάς), Μαρία Εγγλεζάκη (Γιώτα), Νατάσα Εξηνταβελώνη (Δώρα), Θόδωρος Ιγνατιάδης (κυρ Στέλιος), Στάθης Κόικας (Άλκης), Λεωνίδας Κουλουρής (Γαρύφαλλος Κουντούλας), Ζωή Κουσάνα (Μαριλένα), Ρένα Κυπριώτη (Ναντίν Μαρκάτου), Θανάσης Παπαγεωργίου (Γιώργης), Δέσποινα Πολυκανδρίτου (Σούλα), Αντώνης Σανιάνος (Μίλτος),  Θάλεια Συκιώτη (Ζαμπέτα), Νίκος Τσιμάρας (Στάθης)

Επεισόδιο 49ο: «Γιορτάρες μέρες»
Τα χρέη αρχίζουν και πνίγουν τους Αντωνόπουλους, ενώ πλησιάζουν τα Χριστούγεννα του 1978 που θα σημαδέψουν βαθιά την οικογένεια. Κι ενώ ο Στέλιος και η Μαίρη προσπαθούν να κρατήσουν μυστικό από τα παιδιά τους το δράμα της Ερμιόνης, εκείνη αποφασίζει να συμφιλιωθεί με τη μοίρα της και ανακοινώνει πως αμέσως μετά τα Χριστούγεννα, αναχωρεί μόνη για το χωριό της. Όλοι προσπαθούν μάταια να τη μεταπείσουν. Οι καλοί έλεγχοι των παιδιών ωστόσο, φέρνουν μια ανάσα στο σπίτι και ελπίδα στον Λούη πως θα κερδίσει έδαφος στην καρδιά της Ζαμπέτας. Ο Άγγελος, κερδίζει μια ευκαιρία στην εκπομπή του Γιάννη Πετρίδη, ενώ η Νανά αντιδρά αρνητικά στην παρουσία της καινούριας σερβιτόρας του Δημήτρη. Μέσα σ’ όλα αυτά, η οικογένεια γιορτάζει ενωμένη τα Χριστούγεννα και αποχαιρετά τη γιαγιά Ερμιόνη, ίσως για πάντα.

Guests: Μαργαρίτα Αμαραντίδη (Ελένη Σπανούλη), Διονύσης Γαγάτσος (Θωμάς), Βασιλική Γκρέκα (Νόνη), Μαρία Εγγλεζάκη (Γιώτα), Θόδωρος Ιγνατιάδης (κυρ Στέλιος), Λεωνίδας Κουλουρής (Γαρύφαλλος Κουντούλας), Κωνσταντίνος Κωστανάσιος (Μπίλλης), Θάλεια Συκιώτη (Ζαμπέτα), Νίκος Τσιμάρας (Στάθης), Γιάννης Χαρκοφτάκης (Αχιλλέας)