Τα καλύτερά μας χρόνια: Γρανίτα από λεμόνι

Τα καλύτερά μας χρόνια

Τα καλύτερά μας χρόνια, απόψε στις 22:00 στην ΕΡΤ1.

Τα καλύτερά μας χρόνια, Επεισόδια 60 και 61 – Καρδιά του καλοκαιριού κι ενώ η υφήλιος ασχολείται με το Σκάιλαμπ που κινδυνεύει να πέσει στα κεφάλια τους, ο Δημήτρης φοβάται περισσότερο να μην αποκαλυφθούν τα καμώματά του στην Νανά.

Η Νανά, με αφορμή την επιμονή του Δημήτρη να μην θέλει να της πάρει καινούριο αυτοκίνητο, παραπονιέται στην Μαίρη για τη ζωή της μαζί του που έχει βαλτώσει. Κι ενώ ο Δημήτρης προσπαθεί να ξεκόψει απ’ τη Γιώτα, αποκτά άλλον έναν μάρτυρα της απιστίας του.

Παράλληλα, ο Λούης που πάντα ψάχνει τρόπο να ξεμοναχιάσει τη Ζαμπέτα, παρασύρει τον Άγγελο να οργανώσουν ένα πάρτι, μιας και τα γενέθλια του Άγγελου πλησιάζουν. Κι ενώ ο Στέλιος πιέζει τον Άγγελο να μάθει μια τέχνη και να βγει στο μεροκάματο, όλοι καμαρώνουν την Ελπίδα στην τηλεόραση.

Η Μυρτώ προσφέρει στον Άγγελο ένα αναπάντεχο δώρο. Μέσα σ’ όλα, ο κυρ Νίκος επιστρέφει απ’ το χωριό, να ξαναβρεί την οικογένεια και τα λημέρια του. Το Σκάιλαμπ πέφτει μακριά απ’ του Γκύζη προς ανακούφιση όλων, το πάρτι γενεθλίων, εξελίσσεται μελαγχολικό για κάποιους αλλά νικητήριο για άλλους…

Εν όψει των εισαγωγικών στο Πανεπιστήμιο, η παρέα του Άγγελου βλέπει ξανά και ξανά τη «Γρανίτα από Λεμόνι» στο σινέ Στέλλα. Εκεί ο Άγγελος έχει μια περίεργη συνάντηση με τον Μανιά, ο οποίος όπως φαίνεται έχει βλέψεις για τη γειτονιά.

Παράλληλα, η σχέση του Δημήτρη με τη Γιώτα, βαραίνει τον Άγγελο που νιώθει άσχημα απέναντι στη θεία του. Η Νανά γκαζώνει με το νεοαποκτηθέν αυτοκινητάκι της, αλλά κανείς δε δέχεται να πάει μαζί της βόλτα. Ο Λεωνίδας Μέρμηγκας ζητάει μια χάρη από τον Στέλιο, φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση.