Τα καλύτερά μας χρόνια: Εκπλήσσει τους Αντωνόπουλους με μια αναπάντεχη πρόταση που τους κάνει

Τα καλύτερα μας χρόνια

Τα καλύτερά μας χρόνια: Απόψε στις 22.00 στην ΕΡΤ1.

Τα καλύτερά μας χρόνια – Επεισόδιο 54ο: «Να η ευκαιρία»: Η άφιξη του κυρ Γιάννη και της Τούλας, ως οι νέων αγοραστών του σουπερμάρκετ, αναστατώνει τη γειτονιά. Η Νανά ζηλεύει την αστραφτερή Μερσεντές του ζευγαριού και ζητάει επίμονα από τον Δημήτρη να της αγοράσει αυτοκίνητο. Μια ευκαιρία παρουσιάζεται στον Στέλιο για να πουληθεί το σπίτι τους, πριν το πάρει η τράπεζα, αλλά η Μαίρη διστάζει να το αποχωριστεί.

Η Ελπίδα έχει μια δελεαστική πρόταση για την καριέρα της, που τη βάζει σε δίλημμα, ενώ η γνωριμία του Άγγελου με μια κοπέλα τού ανοίγει νέους δρόμους… Η Μαίρη κι ο Στέλιος, πριν αναγκαστούν να μετακομίσουν, οργανώνουν μια συγκέντρωση της γειτονιάς σπίτι τους, για να παρακολουθήσουν όλοι μαζί την εμφάνιση της Σούλας στο «Να η ευκαιρία».

Επεισόδιο 55ο: «Η πιο μεγάλη ώρα»: Ο Στέλιος ετοιμάζεται να πουλήσει το σπίτι τους σε μια οικογένεια ομογενών από την Αυστραλία και ένας χείμαρρος αναμνήσεων κατακλύζει την οικογένεια. Ο κυρ Νίκος αποχωρεί για τη Νέδουσα, καθώς έχει ανάγκη να αποχαιρετήσει την Ερμιόνη με τον τρόπο του.

Ο Άγγελος και η παρέα του αγωνιούν για τις εξετάσεις Lower και η Σούλα ετοιμάζεται να ανέβει στην πίστα. Ο Μίλτος ακολουθεί τις συμβουλές του Παπαδόπουλου, σχετικά με την προσέγγιση της Ελπίδας και η κυρία Ρούλα εκπλήσσει τους Αντωνόπουλους με μια αναπάντεχη πρόταση που τους κάνει.