Τα καλύτερά μας χρόνια: Διατάραξη κοινής ησυχίας

Τα καλύτερά μας χρόνια

Τα καλύτερά μας χρόνια, σήμερα στις 22:00 στην ΕΡΤ1.

Τα καλύτερά μας χρόνια, Επεισόδια 7 και 8 – Οι Αποστολόπουλοι που έχουν εγκατασταθεί στο παλιό διαμέρισμα των Αντωνόπουλων, αποδεικνύονται πολύ φασαριόζοι ακόμα και για τη γειτονιά του Γκύζη… Ένας επεισοδιακός καυγάς τους κάνει θέαμα σε όλη τη γειτονιά.

Με ή χωρίς καυγάδες η γειτονιά δεν μπορεί να αντισταθεί στο να σχολιάσει την εκρηκτική Jenny, τον πληθωρικό Greg αλλά και τη μυστηριώδη κόρη τους, Catherine που περιτριγυρίζεται μόνιμα από την αύρα της εκκωφαντικής μουσικής που ακούγεται από τα μεγάλα ακουστικά του walkman της.

Παράλληλα, η Πελαγία συνεχίζει να λέει τα δικά της, ενώ η φασαρία που επικρατεί τον τελευταίο καιρό γίνεται η αφορμή να κληθεί μέχρι και ο νέος, γνώριμος, αστυνόμος. Η Ελπίδα θα έχει κάποια πολύ ευχάριστα νέα που όμως θα αρχίσει να αμφισβητεί και ο Γιάννης με την Τούλα θα … ξεσπιτωθούν.

Κι ενώ η επέτειος του Πολυτεχνείου πλησιάζει, μαζί με τα γενέθλια της Νόνης, ο Δημήτρης ζητά από τη Μαίρη να μεσολαβήσει για να παραβρεθεί κι εκείνος στο πάρτι γενεθλίων της μικρής. Το πάρτι αυτό όμως, θα γίνει η αφορμή οι ένοικοι της πολυκατοικίας να γνωριστούν καλύτερα.

Μια δυνατή φιλία δείχνει να ξεκινάει ανάμεσα στον Στέλιο και τον Greg, προκαλώντας … σκηνές ζηλοτυπίας. Ούτε η Μαίρη όμως βλέπει με καλό μάτι τους Ελληνοαυστραλούς, ειδικά την Jenny, που σε κάθε της εμφάνιση μαγνητίζει όλα τα βλέμματα γεννώντας σχόλια και κουτσομπολιά αφού όλες οι γυναίκες της γειτονιάς την κοιτούν με δυσπιστία αλλά και ενδιαφέρον, αμφισβητώντας τις μεθόδους με τις οποίες κρατιέται σε φόρμα σε αυτήν την ηλικία!

Στο μεταξύ, ο Στέλιος περνάει την ημέρα της γιορτής του αγχωμένος για τη συνάντησή του με τον υπουργό ο οποίος ζήτησε να τον δει αυτοπροσώπως, ενώ ο Άγγελος προσπαθεί να βρει τρόπο να προσεγγίσει την ατίθαση Catherine, που όπως φαίνεται δε θέλει πολλά – πολλά. Ο Στέλιος θα πάρει μια πρωτοβουλία για να συσφίξει τις σχέσεις της οικογένειας με τους νέους γείτονες…