Τα καλύτερα μας χρόνια: Χαλασμός Κυρίου και άσχημες εκπλήξεις

Τα καλύτερα μας χρόνια

Τα καλύτερα μας χρόνια, απόψε στις 23.00 στην ΕΡΤ1.

Τα καλύτερα μας χρόνια, Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022, Επεισόδιο 24ο  «Χαλασμός Κυρίου»: Μπαίνει σιγά σιγά ο χειμώνας και ο καιρός επιφυλάσσει άσχημες εκπλήξεις. Πλημμύρες σαρώνουν την πρωτεύουσα και τα θύματα που αφήνουν πίσω τους θλίβουν όλη τη χώρα και τη γειτονιά. Μέσα σ’ ένα βροχερό κλίμα, ο Στέλιος γεύεται την πρώτη του επιτυχία στο υπουργείο και τον θαυμασμό της Αργυρίου.

Στο μεταξύ, στο σπίτι η καθημερινότητα με τη Μαίρη, η οποία έχει παρασυρθεί από την επιτυχία και τις φιλοδοξίες της, είναι γεμάτη συγκρούσεις. Η ερωτευμένη Πελαγία επιμένει να πολιορκεί τον αστυνόμο, ενώ ο Άγγελος ονειρεύεται τον έρωτα και προσπαθεί να βρει πρόωρα τη θέση του στον κόσμο των ενηλίκων.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα δίνουν την ευκαιρία στον Αντώνη να κάνει το πρώτο του ανεπίσημο ρεπορτάζ, στο οποίο συμμετέχει άθελά του και ο Στέλιος…

Guests: Έμιλυ Κολιανδρή (κ. Αργυρίου), Μάιρα Αμσελέμ (Τζοάννα), Νατάσα Εξηνταβελώνη (Δώρα), Θόδωρος Ιγνατιάδης (κλητήρας), Στάθης Κόικας (Άλκης), Θανάσης Παπαγεωργίου (αστυνόμος), Νίκος Τσιμάρας (Στάθης), Εμμανουέλα Χούλη (Πόπη)