Τα ένοχα μυστικά που καίνε τον Στρατή – Τι θα δούμε σήμερα στο “Αν ήμουν πλούσιος”

Αν ήμουν πλούσιος

Σήμερα στις 20:45 στον ΑΝΤ1.

Αν ήμουν πλούσιος – Πέμπτη 16 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 84

Ο Σωτήρης προσάπτει στη Χριστίνα ότι είναι ερωτευμένη με τον Βρανά γι’ αυτό δεν θέλει να τον εκδικηθεί και η Χριστίνα γίνεται έξαλλη μαζί του, ωστόσο το δίλημμά της παραμένει: θα συνεχίσει το σχέδιο εναντίον του Φίλιππου ή θα του τα πει όλα;

Ο Βρανάς, πιστεύοντας ότι εκείνη είναι ερωτευμένη μαζί του, της εξομολογείται όλη την αλήθεια για τον ψεύτικο θάνατό του και την επιστροφή του. Στο μεταξύ, η Δάφνη λέει στον Στρατή ότι η σχέση τους έχει κακό κάρμα, ενώ του ζητάει να μην ξαναμπλέξει σε παρανομίες.

Ο Στρατής τής το ορκίζεται και ζητάει από την Πέγκυ να του βρει μια νόμιμη δουλειά. Ο Μάνος μαθαίνει κι άλλα για τη μητέρα του από τον Βρανά και δεν ξέρει ποιον από τους δυο γονείς του να πρωτομισήσει, ενώ η Ξένια βάζει ντετέκτιβ, για να βρει τη μητέρα του Μάνου.

Ο Μάνος εκνευρίζεται με τη Σμαράγδα γιατί την ακούει να λέει ότι της αρέσει ο Θεοχάρης. Την ίδια στιγμή, η Κική φιλάει τον Αλέξη, ο Μάνος την Ξένια και ο Στρατής ανακαλύπτει από τον Ντίνο ότι ο Αλέξης έχει ένοχα μυστικά, που τον καίνε!