Στρατής Χατζησταματίου: Πώς από τις Άγριες Μέλισσες βρέθηκε στον Σασμό του Alpha

Στρατής Χατζησταματίου

«Δόθηκε η ευκαιρία σε ανθρώπους που δεν είχαν ξανακάνει τηλεόραση να μπουν σε αυτή τη διαδικασία και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους», λέει ο Στρατής Χατζησταματίου.

Συνέντευξη στο περιοδικό «TV O Clock» και τη Σοφία Τσίρκα έδωσε ο Στρατής Χατζησταματίου. Ο νεαρός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για το πώς πήρε το ρόλο στο Σασμό, μετά την εμφάνισή του στις Άγριες Μέλισσες, στο ρόλο του νεαρού Δούκα Σεβαστού.

Πώς προέκυψε η συνεργασία σου με τον Σασμό;

Έγινε ύστερα από επικοινωνία με τη Μιράντα Ρωσταντή, την υπεύθυνη διανομής ρόλων, με την οποία είχαμε συνεργαστεί πέρυσι στις Άγριες Μέλισσες. Μου μίλησε για τη σειρά και πέρασα από κάστινγκ. Πέρασαν, επίσης, πάρα πολλοί νέοι ηθοποιοί, κι αυτό είναι καλό.

Δόθηκε η ευκαιρία σε ανθρώπους που δεν είχαν ξανακάνει τηλεόραση να μπουν σε αυτή τη διαδικασία και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους. Στην ίδια κατηγορία ανήκω κι εγώ. Έτσι, προέκυψε η συνεργασία μας και η συνάντησή μου με αυτόν τον όμορφο χαρακτήρα.

Είχες άγχος;

Από τη μία, υπήρχε η πρόκληση πως είναι κάτι πρωτόγνωρο και είναι μία νέα εμπειρία. Από την άλλη, γνωρίζοντας τον χαρακτήρα σιγά σιγά και έχοντας διαβάσει και το βιβλίο, είχα μια συγκίνηση για το πόσο ενδιαφέρον είναι να μπω στην ιστορία και να υπερασπιστώ το ρόλο μου όσο καλύτερα μπορώ.