Στοργή: Καθηλώνει το νέο τρέιλερ με την Μαρία Ναυπλιώτου

Στοργή

Η "Στοργή" έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ...

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται τα γυρίσματα για τη νέα σειρά του ΣΚΑΪ, «Στοργή» με πρωταγωνίστρια την Μαρία Ναυπλιώτου προκειμένου να ενταχθεί στο πρόγραμμα του σταθμού την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Μία γυναίκα που αποπειράται να αφαιρέσει την ίδια της τη ζωή, μία οικονομολόγος που μαθαίνει πως όλη της η ζωή είναι ένα ψέμα, μία γυναίκα καριέρας που κρύβει κάτω από τα μαύρα της γυαλιά τα μελανιασμένα της μάτια, ένας δυνατός άντρας που πιστεύει πως ήρθε η ώρα του θανάτου, ένα κορίτσι που παγιδεύεται στο χρόνο, μία νεαρή μητέρα που επιτίθεται σ’ έναν άγνωστο και ένα ζευγάρι που διαλύεται εξαιτίας του θυμού.

Ιστορίες γνώριμες, αναμνήσεις που ξυπνούν και ζητούν να τις αντιμετωπίσεις κατάματα. Ιστορίες ποτισμένες με οργή που αναζητούν στοργή. Όταν η ψυχή αρρωσταίνει, οι συνέπειες είναι καταστροφικές. Μια δυναμική και δυνατή γυναίκα που έχει αφιερώσει τη ζωή της στην κατανόηση και την επίλυση του βαθύτερου και ίσως διαχρονικότερου, κοινωνικού προβλήματος: της βίας.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, μάλιστα, κυκλόφόρησε στον αέρα του ΣΚΑΪ το νέο τρέιλερ για τη σειρά «Στοργή» όπου καθηλώνει με την αισθητική του.