ΣτΟργή: Φαντάσματα

ΣτΟργή

ΣτΟργή, απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

ΣτΟργή: Το παρελθόν μερικές φορές μας κρατάει δεμένους…
Για να προχωρήσουμε μπροστά πρέπει να «σπάσουμε τις αλυσίδες» που μας συγκρατούν και να αποδείξουμε την πραγματική μας αξία.
Η Γιατρός της σειράς «Στοργή» (Μαρία Ναυπλιώτου), παροτρύνει τους ασθενείς της να εξομολογούνται όσα κρύβουν μέσα τους και τους στοιχειώνουν και να βάζουν πλώρη για την ευτυχία.

Η Γιατρός δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη από την κόρη της Μάρως (Ευδοκία Ρουμελιώτη), την Άννα (Μαρίλια Μητρούση), που όλοι την είχαν για νεκρή μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο σπίτι τους. Η ιστορία της Άννας συγκλονίζει τη Γιατρό καθώς οι ενοχές που τη στοιχειώνουν προσπαθούν να βρουν τρόπο να βγουν προς τα έξω.

Η Αλίκη (Αναστασία Παντούση), εμφανίζεται εντελώς ανανεωμένη. Όμορφη, περιποιημένη και με καινούργια, καθαρά ρούχα ανακοινώνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της. Η Αλίκη παραδέχεται ότι η Γιατρός «τράβηξε το χέρι της και την έβγαλε από το βούρκο» ενώ η Γιατρός είναι απίστευτα χαρούμενη που η Αλίκη άφησε πίσω της τη δυστυχία για να ανακαλύψει αυτό που της αξίζει από τη ζωή.

Ο Σάκης (Αλέκος Συσσοβίτης), συνεχίζει την επώδυνη αφήγηση για τη ζωή του στους δρόμους. Γνωρίζει όμως πως «το πραγματικό βάρος δεν ήταν στην πλάτη του αλλά στην ψυχή του».

Επεισόδιο 15 – «Φαντάσματα»
Η μυστηριώδης επισκέπτρια που φτάνει στο γραφείο είναι πράγματι η Άννα, η κόρη της Μάρως, που θεωρούνταν χαμένη από χρόνια, όταν το σπίτι τους είχε πιάσει φωτιά. Δυστυχώς όμως, η Μάρω δεν θα προλάβει να μάθει τα ευχάριστα νέα… Η Γιατρός, αν και πολύ ταραγμένη, δέχεται να ακούσει τη δική της ιστορία. Στο μεταξύ, η Αλίκη εμφανίζεται ανανεωμένη και σχεδιάζει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της. Από την άλλη, ο Σάκης εξιστορεί την απόπειρά του να δραπετεύσει ως παιδί, μαζί με τους δύο φίλους του, από τα νύχια του Τζίμη, του αρχηγού της συμμορίας. Όσο όμως θυμάται εκείνα τα χρόνια, τόσο περισσότερο υποφέρει από τις αναμνήσεις του.

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Ναυπλιώτου (Γιατρός, Μαργαρίτα Καλογεροπούλου), Αλέκος Συσσοβίτης (Σάκης ο Μόρτης), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Μάρω Μανωλάκου), Αναστασία Παντούση (Αλίκη Ορφανού), Μαρίλια Μητρούση (Άννα), Βίκυ Παπαδοπούλου (Βίκυ Βρανά), Κωνσταντίνος Λάγκος (Δαμιανός Γαλάνης), Γιολάντα Μπαλαούρα (Πηγή), Βασίλης Μηλιώνης (Μπίλη), Μέγκυ Σούλι (Μυρτώ)
Στο ρόλο του Απόστολου, ο Νίκος Καραθάνος

Συμμετέχουν: Χρήστος Γλυκός, Γιάννης Μυστακίδης, Παναγιώτης Γουρζουλίδης, Γιώργος Δρίβας, Μανώλης Γκίνης, Θανάσης Δόβρης, Αουλόνα Λούπα, Γιώργος Πετρόπουλος, Βασίλης Τέγος, Αχιλλέας Μπελέρης, Στέλλα Διώχνου, Κλεάνθης Πατσιούρας

«στΟργή»
Παρασκευή 13 Ιανουαρίου στις 21.00
Στον ΣΚΑΪ

Σκηνοθεσία: Χρίστος Γεωργίου
Σκηνοθέτες: Μάνος Γαστεράτος, Ειρήνη Λουκάτου
Απόδοση – Προσαρμογή σεναρίου: Εύα Πανταζή
Σενάριο: Εύα Πανταζή, Γιάννης Βολιώτης