Στοργή: Αυτοεκτίμηση

Στοργή

ΣτΟργή, απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Στοργή. Είναι εύκολο να επικρίνουμε τις επιλογές των άλλων, ειδικά όταν δεν είμαστε και τόσο σίγουροι για τις δικές μας. Είναι δύσκολο να καταλάβουμε τον εαυτό μας και τους άλλους ταυτόχρονα. Αν μπορούσαμε, ο κόσμος θα ήταν ένα υπέροχο μέρος!

Η Γιατρός (Μαρία Ναυπλιώτου), βοηθά τους ασθενείς της να καταλάβουν αλλά και να αγαπήσουν τον εαυτό τους, στο νέο επεισόδιο της σειράς στΟργή, απόψε στις 21.00.

Ο Σάκης (Αλέκος Συσσοβίτης) φτάνει στο σημείο της διήγησής του, όπου ξαναβρίσκει την αγαπημένη παιδική του φίλη. Μια φίλη, που σύντομα θα γίνει ο έρωτας της ζωής του, η σύζυγός του. Μέχρι να γίνουν όμως όλα αυτά, περνά δια πυρός και σιδήρου και η ζωή του είναι μία συνεχής δοκιμασία. Γιατί «όταν η ζωή πάει σε ευθεία γραμμή, είναι εύκολο να είσαι δυνατός – είναι εύκολο να κάνεις το σωστό».

Η Καίτη (Νεφέλη Κουρή), μετά τον γάμο της, δέχεται πάλι κακοποιητική συμπεριφορά, αυτή τη φορά από τον άντρα της Άρη (Δημήτρης Τσίκλης). Όπως ακριβώς και με τον πατριό της, η ιστορία επαναλαμβάνεται, δεν έχει κανέναν να τη βοηθήσει και ψάχνει διέξοδο. Μια διέξοδο που προσφέρει ο Λουκάς (Δημήτρης Γκουτζαμάνης) με ολέθρια αποτελέσματα. Η Καίτη εξακολουθεί να αισθάνεται «ότι έχει ένα μαύρο σύννεφο πάνω από το κεφάλι της που την ακολουθεί σε όλες τις φάσεις της ζωής της».

Η Γιατρός πιστεύει «ότι δεν μπορούμε να μαντέψουμε τις συνέπειες των πράξεων μας από την αρχή. Για να φύγει ο πόνος, χρειάζεται να συγχωρήσουμε τον εαυτό μας. Πρέπει να μάθουμε να εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας, την ίδια τη ζωή.»

Στοργή, Επεισόδιο 23,  Αυτοεκτίμηση: Η πρώτη νύχτα του γάμου της Καίτης δεν εξελίσσεται σύμφωνα με τις προσδοκίες του άντρα της. Σαν αποτέλεσμα εκείνος γίνεται εκδικητικός απέναντί της, πιστεύοντας ότι τον απορρίπτει. Στο μεταξύ, η Καίτη αποκαλύπτει στη γιαγιά της όλη την αλήθεια για τον πατριό της. Σύντομα θα μπει στην ζωή της Καίτης ο Λουκάς… Ο Σάκης ο Μόρτης μιλάει στη Γιατρό για την Ιουλία, τη γυναίκα του. Η ζωή του μοιάζει με κινηματογραφική ταινία, αλλά για εκείνον έχει έρθει η ώρα να αλλάξει ζωή.