Στο Αν ήμουν πλούσιος, η Κική δεν μένει ασυγκίνητη απ’ το φλερτ του Αντρέι

Αν ήμουν πλούσιος

Αν ήμουν πλούσιος, Επεισόδιο 70: Η Μόνικα εισπράττει τον λαχνό μετά βαΐων και κλάδων, αλλά δεν δείχνει ακόμα τις αληθινές της προθέσεις και συνεχίζει να κάνει την καλή στα παιδιά της, ενώ αλλάζει τη δημόσια εικόνα της, προβάλλοντας το προφίλ του φιλάνθρωπου.

Την ίδια στιγμή, τα πράγματα για τον Βρανά πάνε απ’ το κακό στο χειρότερο, με αποκορύφωμα την εμφάνιση της αστυνομίας, προκειμένου να τον συλλάβει για τα παράνομα στοιχήματα του Σίφουνα.

Ο Φίλιππος καταφέρνει να το σκάσει, αλλά ο Αντρέι έχει το δικό του σχέδιο, ώστε ο Βρανάς να μείνει για πάντα στη φυλακή. Παράλληλα, η Κική, με αφορμή την ήττα τους με τον λαχνό, τσακώνεται με τον Στρατή και φεύγει απ’ το σπίτι, ενώ δεν θα μείνει ασυγκίνητη απ’ το φλερτ του Αντρέι.

Την ίδια ώρα, ο Αλέξης προσπαθεί να φτιάξει το κλίμα και να κάνει τη Δάφνη να τον ερωτευτεί ξανά. Οι δρόμοι της Δάφνης και του Στρατή είναι προδιαγεγραμμένο να συναντηθούν για ακόμα μια φορά. Ο Βρανάς βρίσκει ένα παράτολμο σχέδιο, για να κερδίσει ακόμα μια φορά την παρτίδα, ενώ ένα τροχαίο ατύχημα θα φέρει ξανά τα πάνω-κάτω…