Στις Άγριες Μέλισσες θα λυθούν πολλές απορίες των τηλεθεατών

Τηλεθέαση

Αυτά που έρχονται στις Άγριες Μέλισσες είναι ανατρεπτικά.

Ο Τάσος Σωτηράκης μάς συστήνεται τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες και από τον ρόλο του σωφρονιστικού υπαλλήλου Λάζαρου Γκούμα. Ο ίδιος, μιλάει για τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες στο MYtv και τη Σοφία Τσίρκα.

Γιατί αποφάσισε ο Γκούμας να βοηθήσει την Ελένη; Φοβάται για την οργή του Βόσκαρη;

Ο Λάζαρος έδειξε ποιος πραγματικά είναι όταν προσπάθησε να βοηθήσει την Ελένη με το θέμα του παιδιού, άσχετα αν πήρε κακή τροπή η κατάσταση. Από εκεί και πέρα, είναι πιο μαλακός απέναντί της, χωρίς όμως να ξέρουμε αν η βοήθειά του θα είναι καταλυτική για την απόδραση.

Ο θάνατος της Φωτεινής επηρεάζει τον Γκούμα;

Ο Λάζαρος κρύβει τα συναισθήματά του απέναντι στη Φωτεινή. Μαζί της δεν είναι τόσο σκληρός, γιατί η Φωτεινή βρίσκεται πολλά χρόνια σε αυτή τη φυλακή. Του κάνει εντύπωση και τον λυπεί ο θάνατος της Φωτεινής και ο τρόπος με τον οποίο έφυγε.

Άγριες Μέλισσες

Μετά την απόδραση της Ελένης, ο Βόσκαρης πρόκειται να έρθει αντιμέτωπος με τις πράξεις του στις Άγριες Μέλισσες. Τι θα αλλάξει από εδώ και στο εξής στη ζωή του Γκούμα;

Ο Λάζαρος φοβάται μη μάθει ο Βόσκαρης πως βοήθησε τη Λενιώ στο θέμα της εγκυμοσύνης. Φοβάται για τη ζωή του και την εξέλιξή του στη φυλακή.

Τι πρόκειται να δούμε στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες;

Είναι ανατρεπτικά και σιγά σιγά θα λυθούν πολλές απορίες των τηλεθεατών.

Υπήρξε κάποια δύσκολη σκηνή που θα θυμάστε;

Δύσκολη σκηνή ήταν όταν γυρίζαμε την ανταρσία των γυναικών στη φυλακή. Πολυπρόσωπη σε έναν στενό χώρο. Πιο συναισθηματική σκηνή είναι η σκηνή της απόδρασης των γυναικών.