«Στις Άγριες Μέλισσες ο πιο επικίνδυνος είναι ο Νικηφόρος, κρατά κρυμμένα χαρτιά»

Άγριες Μέλισσες

«Χαίρομαι που ο κόσμος στο δρόμο μου λέει ότι παίζω πολύ αληθινά και φυσικά στις Άγριες Μέλισσες».

Για τις Άγριες Μέλισσες μίλησε ο Νίκος Ψαρράς, σε συνέντευξη που έδωσε στη Μαρία Ανδρέου και το ένθετο “Enjoy” που κυκλοφορεί με την κυριακάτικη δημοκρατία. Ο γνωστός ηθοποιός, μάλιστα, αποκάλυψε τι του λέει ο κόσμος που τον συναντάει στο δρόμο και στο θέατρο, ενώ τόνισε πως για τον ίδιο ο πιο επικίνδυνος ήρωας της σειράς είναι ο Νικηφόρος.

Ποιον θεωρείς τον πιο επικίνδυνο ήρωα στο σίριαλ;

Τον Νικηφόρο. Τον γιο του Δούκα Σεβαστού. Ο ήρωας αυτός κρατά κρυμμένα χαρτιά. Φαίνεται συμπαθής, ευγενής, αλλά τα καταραμένα τα γονίδια πόσο μπορούν να αλλάξουν. Από την πρώτη στιγμή ο Σταμάτης αναγνώρισε τη δύναμη του Νικηφόρου στο βλέμμα του. Είναι αδίστακτος, όπως ο πατέρας του. Και ο Σταμάτης είναι περπατημένος, άνδρας της αγοράς. Το DNA δεν αλλάζει εύκολα, γι’ αυτό και είπε όταν τον πλάκωσε στο ξύλο ο Νικηφόρος ότι δεν θέλει μπερδέματα με Σεβαστούς και ότι «εσύ, παλικάρι μου, είσαι ο χειρότερος».

Άγριες Μέλισσες

Τι σου λέει ο κόσμος στο θέατρο και στο δρόμο για τη σειρά;

Χαίρομαι που μου λένε ότι παίζω πολύ αληθινά και φυσικά τον Σταμάτη. Αυτό ήταν και το στοίχημα. Αρκετοί με βρίζουν κιόλας. Μου λένε «ρε φίλε, γιατί είσαι τόσο κακός άνθρωπος; Γιατί παιδεύεις και βασανίζεις τη Βιολέτα;». Ξέρετε, οι τηλεθεατές ταυτίζονται με κάποιους ρόλους και τη Βιολέτα την έχουν αγαπήσει πολύ. Στην περιοδεία που έκανα στην επαρχία με τη “Λυσιστράτη” με έπιασαν κάτι γυναίκες και μου είπαν «παιδί μου, εσύ είσαι πολύ χαμογελαστός, γιατί στις Άγριες Μέλισσες είσαι στριμμένο άντερο;». Γελάσαμε πάρα πολύ και τους εξήγησα ότι απλά είναι ένας ρόλος, δεν είναι αυτός ο ηθοποιός Νίκος Ψαρράς. Τον Σταμάτη ούτε εγώ τον παώ…