Στις Άγριες Μέλισσες η ζωή της Ελένης σε κίνδυνο

Άγριες Μέλισσες

Έρχονται πολλές ανατροπές στα νέα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες.

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν με ολοκαίνουρια επεισόδια από τη Δευτέρα 18 Μαΐου και οι εξελίξεις από εδώ και πέρα θα είναι απρόβλεπτες για όλους τους ήρωες. Για την Ελένη η ζωή φέρνει νέους μπελάδες και μάλιστα αυτή τη φορά θα κινδυνεύσει σοβαρά.

Σύμφωνα με όσα γράφει στο MYtv η Σοφία Τσίρκα, υπάρχει ένας μάρτυρας που ξέρει ακριβώς πώς καταστράφηκαν τα χωράφια των αγροτών στο Διαφάνι. Μιλάμε για τη Βασούλα, τη γυναίκα του Λια, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Κωνσταντή για την καταστροφή της σοδειάς. Ο Προύσαλης προσπαθεί να πείσει τη γυναίκα να καταθέσει εναντίον του άνδρα της κι έτσι να φτάσουν στην ενοχή του Δούκα. Η ίδια φοβάται για τη ζωή της, καθώς ο άντρας της φέρεται βίαια.

Η Ελένη αναλαμβάνει να την πείσει και να της μιλήσει. Έτσι πηγαίνει να την συναντήσει προκειμένου να την κάνει να νιώσει ασφάλεια. Όμως, η ξαφνική παρουσία του Λια θα βάλει σε κίνδυνο και τις δύο γυναίκες. Η ζωή της Ελένης κινδυνεύει από την οργή του Λια, ο οποίος δεν έχει ηθικούς φραγμούς. Ωστόσο, η Ελένη καταφέρνει και τρέχει για να σωθεί. Δεν το βάζει όμως κάτω.

Με τη βοήθεια του Προύσαλη και του Κυπραίου, προσπαθεί να βρει τρόπο να πλησιάσει τη Βασούλα με σκοπό να την πείσει να αφήσει τον άντρα της. Και λίγες μέρες μετά τα καταφέρνει. Η Βασούλα υπογράφει την κατάθεση που καταδικάζει τον Λια και όλοι χαρούμενοι πιστεύουν πως επιτέλους έχουν στο χέρι τον Δούκα.

Ο Προύσαλης αναλαμβάνει να την προστατέψει μέχρι τη δίκη. Δεν έχουν καταλάβει, όμως, πόσο επικίνδυνος είναι ο Λιας. Ο άντρας, σε αντάλλαγμα να μην ανοίξει το στόμα του, ζητάει από τον Δούκα τη δολοφονία της γυναίκας του. Θα δεχτεί ο Δούκας να λερώσει ακόμη μία φορά τα χέρια του; Το σίγουρο είναι πως η γυναίκα εξαφανίζεται μυστηριωδώς και κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκεται.