Στις Άγριες Μέλισσες η Μάρθα διεκδικεί τον Κυπραίο

Άγριες Μέλισσες

Ο Κυπραίος βρίσκεται αντιμέτωπος με τη... θεία δίκη μέσω ενός ανθρώπου που μπορεί να τον ξεσκεπάσει εύκολα για τον φόνο του Σαράντη Γεωργαλά.

Ο Κυπραίος προσπαθεί να εξιλεωθεί για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει στις Άγριες Μέλισσες αλλά παράλληλα φτάνει στα άκρα προκειμένου αυτά να μην αποκαλυφθούν σε κανέναν. Η ζωή, όμως, του παίζει περίεργα παιχνίδια με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Στα μάτια της Μάρθας ο Κυπραίος είναι ένας ήρωας πολέμου που βρέθηκε στο πλευρό του άντρα της τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του λίγο πριν εκτελεστεί. Τα συναισθήματά της, όμως, για εκείνον μέρα με τη μέρα αλλάζουν. Όπως γράφει στο TV O’clock η Σοφία Τσίρκα, η Μάρθα γοητεύεται από τη συμπεριφορά του Κυπραίου αλλά και από τον τρόπο ζωής του και τον φλερτάρει διακριτικά. Εκείνος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και έχει πολλές τύψεις. Ωστόσο, το ενδιαφέρον της Μάρθας για το πρόσωπό του προκαλεί τη ζήλεια της Ελένης, γεγονός που κάνει τον ίδιο να αναθαρρήσει για τα αισθήματά της προς το πρόσωπό του.

Τις επόμενες μέρες στις Άγριες Μέλισσες, όμως, ο Κυπραίος βρίσκεται αντιμέτωπος με τη… θεία δίκη μέσω ενός ανθρώπου που μπορεί να τον ξεσκεπάσει εύκολα για τον φόνο του Σαράντη Γεωργαλά. Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι άλλος από τον μοναχό Ματθαίο. Ο Θωμάς για πρώτη φορά είναι σε αδιέξοδο και αναγκάζεται να παραδεχτεί στον μοναχό την εγκληματική του πράξη κατά του Γεωργαλά. Όμως η ομολογία του θα πάρει μια απρόσμενη τροπή.

Αργότερα, η Μάρθα προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρίσκεται συνεχώς κοντά του και να τον διεκδικεί. Μάλιστα, τον αιφνιδιάζει όταν του εξομολογείται πως νιώθει όμορφα κοντά του. Ο Θωμάς, όμως, την απωθεί ευγενικά. Την επόμενη μέρα η πραγματική του ταυτότητα απειλείται να αποκαλυφθεί, καθώς ένα γράμμα για τον Νέστορα ίσως περιέχει την απάντηση που ψάχνει για το ποιος είναι πραγματικά ο Θωμάς Κυπραίος.