Στις 8 Λέξεις η κατάθλιψη οδηγεί τη Μάγδα στα άκρα

8 Λέξεις

8 Λέξεις, απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

8 Λέξεις, Τετάρτη 16 Ιουνίου – Επεισόδιο 233: Η Ιφιγένεια προσπαθεί να συμβιβάσει την κατάσταση ανάμεσα στους γονείς της, όμως όλα δείχνουν πως είναι πολύ αργά πια. Η μεγάλη μέρα του γάμου του Άκη με την Αποστολία έχει φθάσει και οι δυο τους δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι.

Ο Αιμίλιος όμως, δεν θα μπορούσε να πει το ίδιο, καθώς η επιστροφή στο σπίτι τού επιφυλάσσει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη, σε σχέση με τη Μάγδα. Η Μάγδα πάει εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ενώ ο Αιμίλιος χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του και νιώθει τεράστιες ενοχές. Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ δείχνουν ο Άκης και η Αποστολία που περνάνε χρόνο μαζί μετά τον γάμο τους. Ο Φρίξος κι η Έλλη είναι σε τέλμα καθώς έχουν ξεμείνει από θέματα για τσακωμό.

Η Δάφνη κάνει μια κίνηση προς τον Έκτορα και του δείχνει έτσι την ερωτική της διάθεση απέναντί του ενώ ο Οδυσσέας κάνει μία νέα γνωριμία. Η Ολυμπία δείχνει ένα άλλο πρόσωπο και κάνει τεράστια βήματα για να φτιάξει τη σχέση της με τον Νικηφόρο, καθώς νιώθει μεγάλη υποχρέωση απέναντί του μετά από αυτό που έγινε.