Στις «8 Λέξεις» η Ηλιάνα και ο Δημήτρης εκτοξεύουν απειλές ο ένας στον άλλον

8 Λέξεις

8 Λέξεις, απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

8 Λέξεις, Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, Επεισόδιο 137: Η ζήλια του Μιχαήλ γίνεται αφόρητη κι η Βικτώρια προσπαθεί να τον καθησυχάσει πηγαίνοντας στο Λονδίνο μαζί με την Εύα. Ηλιάνα και Δημήτρης έρχονται πάλι σε αντιπαράθεση. Η Κατερίνα μαθαίνει για τον τραυματισμό της Βίκυς κι αποφασίζει να το ψάξει.

Ο Σίμος βλέπει τη Σμαράγδα με τον Αντώνη σε τρυφερό ενσταντανέ και γίνεται έξαλλος. Ο Άκης πιέζει την Αποστολία να γυρίσει πίσω στο σπίτι, αλλά αυτή δεν ενδίδει. Ο Αιμίλιος πείθει τον Άκη να σταματήσουν να λασπολογούν απροκάλυπτα το κόμμα του Μιχαήλ, διαφορετικά δεν θα ανεβάσουν τηλεθέαση. Η Έρση αρχίζει να παρατηρεί πως κάτι δεν πάει καλά με την όραση του Οδυσσέα και τον στριμώχνει για να μάθει την αλήθεια.

8 Λέξεις, Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, Επεισόδιο 138: Ο Οδυσσέας παραδέχεται στην Έρση ότι έχει πρόβλημα στην όρασή του, κι αυτή νευριάζει γιατί δεν της το είχε πει τόσο καιρό. Έξαλλη γίνεται και με την Ναυσικά που, ενώ το ήξερε, της το έκρυψε.

Ο Έκτορας προσκαλεί τους Μαρόγλου για φαγητό στο σπίτι του και μετά από λίγη πίεση η Κατερίνα δέχεται την πρόσκληση. Ο Αιμίλιος ενημερώνει τον Σίμο ότι ο επόμενος καλεσμένος στην εκπομπή του θα είναι ο Άκης. Ο Αντώνης συνεχίζει να φλερτάρει με τη Σμαράγδα κι αυτή την φορά την προσκαλεί να πάνε μαζί στη Θεσσαλονίκη Ο Φρίξος με τον Σπύρο και την Ιφιγένεια, μετά από πολύ κόπο, ανακαλύπτουν τα κοσμήματα της Νόνας Για κακή τους τύχη όμως, οι τύποι που τους παρακολουθούσαν, τους απειλούν, τους παίρνουν τα κοσμήματα και τους αφήνουν δεμένους στη μέση του πουθενά! Η Αποστολία πάει στο σπίτι του Άκη και του ζητάει να ξαναγυρίσει κοντά του…