Στη «Γυναίκα χωρίς όνομα» νέα πρόσωπα ανατρέπουν τα δεδομένα αυτή την εβδομάδα

Γυναίκα Χωρίς Όνομα

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 18:15, στον ΑΝΤ1.

Γυναίκα χωρίς όνομα – Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, Επεισόδιο 106: Ο Αργύρης συναντιέται με την πρώην γυναίκα του Εύα και τη ρωτάει επίμονα αν ο Γιάννης είναι όντως γιος του. Ο Νίκος στριμώχνει τον εκτελεστή να του πει ποιος τον έβαλε να τον «καθαρίσει» κι εκείνος «δίνει» την Μάρθα. Η Έλλη, ταραγμένη, λέει στην Μαρίνα πως χάθηκε η φωτογραφία της που είχε κρύψει. Η Μαρίνα φοβάται πως αυτή τη φορά θα αποκαλυφθούν όλα και θα καταλήξει πάλι στην φυλακή, ενώ πληροφορείται πως η Διονυσία έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Ο Νίκος δίνει στην κόρη του να του φυλάξει ένα στικάκι με ηχητικά ντοκουμέντα (συνομιλίες του με την Μάρθα που την ενοχοποιούν) και τη βάζει να του υποσχεθεί πως αν του συμβεί κάτι, θα τα δώσει στην αστυνομία.

Γυναίκα χωρίς όνομα – Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, Επεισόδιο 107: Ο Μιχάλης ομολογεί στην Μαρίνα πως εκείνος βοήθησε την Διονυσία να φύγει μακριά. Την ίδια στιγμή ο αστυνόμος, συνεχίζοντας την έρευνα, φτάνει όλο και πιο κοντά στη αληθινή ταυτότητα της Μαρίνας και στη σχέση της με την Κάτια.Ο Άρης ζητάει από την Έλλη να μείνουν κάπου μόνοι τους κι αυτή του υπόσχεται πως θα το κάνουν μόλις γεννήσει. Ο Χατζής, σχεδιάζοντας την απομάκρυνση του Δημήτρη από την εταιρεία, δίνει προαγωγή στον Κωστή και του προσφέρει τη θέση του διευθυντή.Ο Αργύρης εξομολογείται στην Κάτια άλλο ένα καλά κρυμμένο μυστικό από το παρελθόν του.

Γυναίκα χωρίς όνομα – Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, Επεισόδιο 108: Ο Αργύρης είναι αναστατωμένος με την πιθανότητα ο Γιάννης να είναι γιος του. Η Κάτια προσπαθεί να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει το ζήτημα με ψυχραιμία.Παράλληλα ψάχνει τρόπο να στριμώξει τον Νίκο να μην καρφώσει την Μαρίνα στον Αστυνόμο.Η Μαρίνα νιώθει τον κίνδυνο να πλησιάζει όλο και περισσότερο και η πιθανότητα να πρέπει να φύγει μακριά με την Μελίτη την φοβίζει και την αγχώνει. Ο Δημήτρης, θυμωμένος με την συμμαχία Κωστή και Χατζή, θα δώσει χωρίς να θέλει μια ζωτικής σημασίας πληροφορία στον εχθρό του.Η Κάτια θα δεχτεί την απρόσμενη επίσκεψη της Εύας. Μήπως είναι η ώρα να μάθει επιτέλους την αλήθεια;

Γυναίκα χωρίς όνομα – Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, Επεισόδιο 109: Ο Χατζής μαθαίνει την αλήθεια για το μωρό της Έλλης. Ο Νίκος πιέζει το Φώτη και την Κάτια να του πουν πού είναι η Διονυσία.Η Κάτια μαθαίνει από την Εύα όλη την αλήθεια για τον Γιάννη και τη σχέση τους με τον Αργύρη.Η Κλειώ παρακαλεί τον Κωστή να κρύψει το στικάκι που έχει στοιχεία που ενοχοποιούν τον πατέρα της.Ο Αργύρης έχει μια αναπάντεχη συνάντηση, ενώ μια κίνηση του αστυνόμου φέρνει την Κάτια και την Μαρίνα πολύ κοντά στο να αποκαλυφθούν.

Γυναίκα χωρίς όνομα – Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, Επεισόδιο 110: Η Μαρίνα προειδοποιεί την Κάτια πως, έστω και αν είναι παράνομη, η λήψη του DNA τους από τον αστυνόμο θα αποκαλύψει το μυστικό της ταυτότητάς της και την σχέση που έχουν μεταξύ τους.Προκειμένου να μην γίνει κάτι τέτοιο, ο Φώτης και η Κάτια αναγκάζονται να ζητήσουν την βοήθεια του Νίκου, ο οποίος ζητάει σοβαρά ανταλλάγματα προκειμένου να συνεργαστεί.Μπροστά στα νέα αυτά δεδομένα, η Μαρίνα σκέφτεται πια σοβαρά το ενδεχόμενο να εξαφανιστεί.Όλα, όμως, θα αλλάξουν όταν η Μαρίνα καταλάβει με το χειρότερο τρόπο το παιχνίδι που παίζει η Μάρθα τόσον καιρό πίσω από την πλάτη της…