Σταυροπούλου, Χαλκιάς και Τσιμιτσέλης μετακόμισαν… στο Κάτω Παρτάλι!

Το ξέρετε το Κάτω Παρτάλι; Βέβαια θα μου πείτε «γιατί, μήπως ξέρουμε πού είναι το… Άνω Παρτάλι;». Και είναι λογικό να μην το ξέρετε αφού το χωριό μόλις… χτίστηκε!

 Το χωριό αυτό λοιπόν αν και «Κάτω» μάλλον θα μας ανεβάσει πολύ τη διάθεση και θα μας κάνει να γελάσουμε, αφού οι κάτοικοί του είναι ένας κι ένας!

Ποιοι λοιπόν μπήκαν στο… δημοτολόγιο του; Πρόσφατα λοιπόν στο Κάτω Παρτάλι μετακόμισαν οι οι Βίκυ Σταυροπούλου, Τάσος Χαλκιάς, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Νάντια Κοντογεώργη, Μίνως Θεοχάρης, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Σταύρος Σβήγκος και Βασιλική Τρουφάκου.

Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστήσουν στην καινούργια σειρά του MEGA που θα έχει τίτλο «Κάτω Παρτάλι». Το καινούργιο αυτό χωριό έχτισε, ή για να ακριβολογώ, το σενάριο της καινούργιας αυτής ανατρεπτικής κωμικής σειράς έχει γράψει ο Λευτέρης Παπαπέτρου («Ντόλτσε Βίτα», «Εγκλήματα») που επιστρέφει στο MEGA μετά από δώδεκα χρόνια, αφού το 2001 είχε γράψει και το σενάριο για τη σειρά «Είσαι το ταίρι μου» με τη Βίκυ Σταυροπούλου.

Πριν από λίγες μέρες λοιπόν, το Κάτω Παρτάλι «γεννήθηκε» για τις ανάγκες της σειράς σε περιοχή της Ανατολικής Αττικής και ξεκίνησαν τα γυρίσματα με τη σκηνοθετική καθοδήγηση της Αμαλίας Γιαννίκου. Σύμφωνα με το σενάρια λοιπόν του Λευτέρη Παπαπέτρου, ένα golden boy (Γιάννης Τσιμιτσέλης) «πληγωμένο» από την οικονομική κρίση θα φύγει από την Αθήνα και θα μετακομίσει στο Κάτω Παρτάλι, το χωριό της κοπέλας του (Βασιλική Τρουφάκου). Μαζί τους θα πάει και η αδερφή του (Νάντια Κοντογεώργη) μία πλούσια και κοσμική κυρία που πρόσφατα έμαθε ότι ο σύζυγός της (Σταύρος Καραγιάννης) την απατά, ενώ μάλιστα τον συνέλαβαν για χρέη προς το δημόσιο.

Ενώ όμως, περιμένουν ότι όλα στο Κάτω Παρτάλι θα είναι πιο ήρεμα και το golden boy θα δοκιμάσει την τύχη του στον… αγροτουρισμό, διαπιστώνει ότι η πεθερά του (Βίκυ Σταυροπούλου), και ο… αγροίκος σύζυγός της (Τάσος Χαλκιάς), καθώς και πολλοί ακόμα κάτοικοι του χωριού κρύβουν ένα μεγάλο μυστικό! Η συνέχεια της ανατρεπτικής αυτής κωμωδίας μέσα από τη συχνότητα του MEGA από τον ερχόμενο Φεβρουάριο που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα και το «Κάτω Παρτάλι» θα μπει στον τηλεοπτικό χάρτη!

Γρηγόρης Μελάς