Στα δίχτυα του πεπρωμένου: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα που έρχεται...

Δευτέρα 22/6/15, 18:40
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6
Η Ντεφνέ εκφράζει ανοιχτά τη δυσαρέσκειά της για την παρουσία της Ελίφ στο σπίτι τους. Κι ενώ ο Καχραμάν με τον Γιακούπ έχουν μια έντονη διαφωνία πάνω στα θέματα της δουλειάς τους, ο Μακσούτ θέτει σε εφαρμογή το νέο του σχέδιο.

Τρίτη 23/6/15, 18:40
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7
Ο Καχραμάν δείχνει συμπόνια και κατανόηση στην Ελίφ που είναι υποχρεωμένη να μένει συνέχεια μέσα στο σπίτι, σε αντίθεση με την Ντεφνέ που θυμώνει ακόμα κι όταν η κοπέλα βγαίνει στην αυλή. Η Ελίφ έρχεται αντιμέτωπη και με την Κιγιμέτ, ενώ ο Καντίρ βρίσκει έναν έξυπνο τρόπο για να πλησιάσει τον γιό του, Κερέμ.

Τετάρτη 24/6/15, 18:40
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8
Η Μεριέμ αναπολεί τις όμορφες στιγμές που είχε ζήσει με τον άντρα της, ενώ οι γονείς της δείχνουν να ανησυχούν τόσο για εκείνη, όσο και για τον εγγονό τους, Κερέμ. Την ίδια ώρα, ο Γιακούπ, μάταια, προειδοποιεί για μια ακόμη φορά τον Καντίρ να μην πλησιάσει τον Κερέμ. Η ζήλεια έχει τυφλώσει τον Μακσούτ που δεν διστάζει να επισκεφτεί τη Σουλτάν στις φυλακές για να συκοφαντήσει την Ελίφ.

Πέμπτη 25/6/15, 18:40
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9
Ο Ζιγιά αναγκάζεται να ανακοινώσει στα στελέχη της επιχείρησής του ότι τα λογιστικά της εταιρείας αναλαμβάνει τώρα ο Γιακούπ. Την ίδια στιγμή, ο Καχραμάν κατηγορεί την Ντεφνέ και τη μητέρα του ότι είναι άσπλαχνες και πηγαίνει την Ελίφ στο νοσοκομείο για να επισκεφτεί τη μητέρα της.

Παρασκευή 26/6/15, 18:40
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10
Ο Καχραμάν καταφέρνει να εντοπίσει την Ελίφ και της ζητά να πάνε κάπου να μιλήσουν ήρεμα. Η Ντεφνέ τούς βλέπει να φεύγουν μαζί και καταρρέει. Παράλληλα, ο Καντίρ έχει καταφέρει να μπει για τα καλά στη ζωή του Κερέμ, αφού το νεαρό αγόρι τού εξομολογείται τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε, εξαιτίας της απουσίας του πατέρα του.