Στα δίχτυα του πεπρωμένου: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται...

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 53
Η Ντεφνέ μαζεύει τα πράματά της απ' το σπίτι και ζητά απ' τον Καχραμάν να κρατήσουν την εγκυμοσύνη της κρυφή για λίγο καιρό. Εκείνος της υπόσχεται ότι θα σεβαστεί την επιθυμία της, η Σουκράν όμως που κρυφακούει τη συζήτηση έχει άλλη γνώμη. Παράλληλα, ξεκινούν οι ετοιμασίες για τον γάμο της Ελίφ και η οικογένεια Γιορουκχάν πηγαίνει για να ζητήσει επίσημα το χέρι της νύφης.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 54
Τα νέα της εγκυμοσύνης της Ντεφνέ αναστατώνουν τόσο την οικογένεια του Καχραμάν όσο και της Ελίφ. Η ημέρα του γάμου όμως πλησιάζει και η Σουλτάν δηλώνει στην Κιγιμέτ ότι θέλει να τηρηθούν όλες οι παραδόσεις, χωρίς καμία εξαίρεση, κάτι που εξοργίζει τη συμπεθέρα της. Ο Κερέμ βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του και όλα δείχνουν ότι δεν έχει σκοπό να κάνει πίσω.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 55
Η Ελίφ παίρνει εξιτήριο παρόλο που γνωρίζει καλά πως ο κίνδυνος πρόωρου τοκετού είναι μεγάλος. Η Μεριέμ είναι απαρηγόρητη και κατηγορεί τόσο την Κιγιμέτ που ενθάρρυνε τον Κερέμ στο θέμα της Ελίφ, όσο και την ίδια την Ελίφ που τον χώρισε λίγο πριν τον αρραβώνα τους. Ο Καχραμάν υπόσχεται ότι θα βρει τον άνθρωπο που σκότωσε τον Κερέμ και θα τον κάνει να πληρώσει.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 56
Ο Καχραμάν παρακαλεί τη μητέρα του να προσέχει την Ελίφ, εκείνη όμως αντί να κρατήσει την υπόσχεσή της, ανακοινώνει στην κοπέλα ότι απαγορεύεται να κυκλοφορεί στο σπίτι, για να μην την δει η Μεριέμ. Η Ντεφνέ δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Καχραμάν δεν δίστασε να παντρευτεί την Ελίφ, ενώ η οικογένεια βρίσκεται σε πένθος, η Νεβάλ όμως την καθησυχάζει και της λέει να κάνει υπομονή.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 57
Ο Καχραμάν έρχεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη αλήθεια που συγκλονίζει, ενώ την ίδια ώρα η Μεριέμ δεν διστάζει να παρατήσει την Ελίφ μόνη της, παρόλο που η κοπέλα έχει πέσει αναίσθητη. Η Σουλτάν, που ανησυχεί για το παιδί της, θα παίξει καθοριστικό ρόλο κι έτσι ο Καχραμάν θα σπεύσει στο πλευρό της γυναίκας του.

Διαβάστε όλα τα νέα για την αγαπημένη σας σειρά εδώ!