Σπύρος Σταμούλης: «Mάλλον για καλό δεν θα συνεχιστεί το Αυτή η νύχτα μένει»

Σπύρος Σταμούλης

Πως σχολίασε ο Σπύρος Σταμούλης το επερχόμενο φινάλε του σίριαλ:

Με αφορμή τη συμμετοχή στη δημοφιλή σειρά του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει» παραχώρησε συνέντευξη ο Σπύρος Σταμούλης στο περιοδικό My Tv και την δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα. Μεταξύ άλλων, ο νεαρός πρωταγωνιστής μίλησε για την εξέλιξη του ρόλου που ερμηνεύει και το επερχόμενο φινάλε την φετινή σεζόν.

Η σχέση του Άλκη με την Εύη πως θα εξελιχθεί;

Με ανατροπές, όπως κάθε σχέση πάθους. Τα αισθήματα που τρέφει ο Άλκης για την Εύη είναι αγνά. Είναι στ’ αλήθεια ερωτευμένος μαζί της και αυτό κάνει πολύ πιο δραματική την πλοκή, γιατί έρχεται αντιμέτωπος με τρομερά διλήμματα.

Όπως το να θέλει να σκοτώσει τη μητέρα της, τη Μαρίνα;

Κάποια στιγμή, είναι πεπεισμένος ότι η μητέρα της Εύης είναι η δολοφόνος του πατέρα του. Οπότε αυτή είναι μια τραγική σύμπτωση: ότι πρέπει να σκοτώσει τη μητέρα της γυναίκας που αγαπάει. Δεν είναι υπέροχο;

Θα φτάσει στα άκρα για να δικαιώσει τον πατέρα του;

Θα φτάσει στα άκρα, αλλά όχι με τον τρόπο που φανταζόμαστε!

Η σειρά ολοκληρώνεται φέτος;

Ναι, η σειρά δεν θα συνεχιστεί και μάλλον είναι για καλό αυτό, γιατί είναι πολύ πιο συναρπαστικά τα επεισόδια. Μπορεί, αν το τραβούσαν παραπάνω για να πάει και δεύτερη σεζόν, να μην ήταν τόσο ωραίο το αποτέλεσμα. Καλό είναι τα ωραία πράγματα να τελειώνουν στον χρόνο που πρέπει.