Το σόι σου: Ξέρω τι έκανες φέτος το καλοκαίρι…

Το σόι σου

Τι θα δούμε στα δύο πρώτα επεισόδια;

Μας άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους. Μπήκαμε στις ζωές τους. Τους αγαπήσαμε. Είδαμε κάπου ανάμεσά τους έναν από εμάς ή κάποιον από τη δική μας οικογένεια. Απολαύσαμε τις τρέλες της μαμάς. Μοιραστήκαμε τις ανησυχίες του μπαμπά. Γελάσαμε με τα νεύρα της πεθεράς. Συγκινηθήκαμε με τις ερωτικές απογοητεύσεις των αδελφών. Κρύψαμε τα αθώα μυστικά της νύφης. Ακούσαμε με υπομονή τα ξεσπάσματα του γαμπρού. Και βεβαίως αναφωνήσαμε: «μα αυτό είναι το… δικό μας ΣΟΪ!»

[dfp_ads id=236982]

Ο Σάββας, η Λυδία και το… πλήρες σετ των τρομερών συγγενών τους επιστρέφουν δριμύτεροι. Οι Τριαντάφυλλοι και οι Χαμπέοι έρχονται, για 3η συνεχόμενη χρονιά, για να στρώσουν το οικογενειακό τους τραπέζι με χορταστικές μερίδες γέλιου, για να φάνε, για να «φαγωθούν», για να μαλώσουν, για να αγαπηθούν, μα πάνω απ’ όλα για να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους! Το πιο αγαπημένο «ΣΟΪ» της ελληνικής τηλεόρασης έρχεται πιο αστείο, πιο απρόβλεπτο, πιο ανατρεπτικό, βρίσκοντας και πάλι μια αφορμή για να κάνει τα βράδια μας ενδιαφέροντα.

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

«Ξέρω τι έκανες φέτος το καλοκαίρι» (α’ μέρος)

Σενάριο: Νίκος Μήτσας – Δήμητρα Τσόλκα

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός

Χαμπέοι και Τριαντάφυλλοι επιστρέφουν! Είναι και πάλι εδώ για έναν χειμώνα με περισσότερη ένταση και γέλιο. Πώς πέρασαν όμως το καλοκαίρι τους; Πού πήγαν διακοπές; Εκεί που προγραμμάτιζαν; Και η Λυδία γιατί δε μιλάει στον Σάββα από το πρωί; Αυτά και άλλα τόσα ερωτήματα θα απαντηθούν μέσα από ένα καλοκαιρινό flash back, γεμάτο με σκηνές του αγαπημένου μας σογιού σε θάλασσες, ξενοδοχεία, πισίνες και γραφικά σημεία της Καλαμάτας. Μετά λοιπόν από την Αθήνα, ήρθε η ώρα να δούμε όλους τους αγαπημένους μας ήρωες να αναστατώνουν και την Πελοπόννησο! Κι αυτό θα είναι μόνο η αρχή…

soi1 soi4

soi6

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

«Ξέρω τι έκανες φέτος το καλοκαίρι» (β’ μέρος)

Σενάριο: Νίκος Μήτσας – Δήμητρα Τσόλκα

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός

Ο Μενέλαος και η Αλεξάνδρα φεύγουν για Πορταριά, ελπίζοντας να συνεχίσουν εκεί τις διακοπές τους. Όμως, ένα τρακάρισμα έρχεται να ανατρέψει ξανά τα σχέδιά τους. Αναγκασμένοι να μείνουνε στην Καλαμάτα για ένα βράδυ, ψάχνουν απεγνωσμένα για δωμάτιο. Και ενώ ο Βαγγέλης κι η Χαρούλα απολαμβάνουνε τις διακοπές τους σε προεδρική σουίτα, εκείνοι καταλήγουνε στο κάμπινγκ μαζί με τον Διονύση. Γιατί όμως ούτε ο Σάββας, η Λυδία, ο Κωνσταντίνος και η Αντωνία δε φεύγουνε για διακοπές; Μήπως το τελειωτικό χτύπημα δεν έχει έρθει ακόμα; Μήπως τα μαρτύρια αυτό το καλοκαίρι δε θα σταματήσουν; Τι κάνει η Μπέλα με τον Άρη στην Αθήνα και γιατί ο Μιχάλης, η Όλγα και ο Διονύσης είναι οι μόνοι τελικά που θα κάνουν διακοπές;

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ευθύμης Ζησάκης, Ιωάννα Ασημακοπούλου.

soi2 soi3 soi5