Το σόι σου: Πρώτο σε τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό – Απόψε με νέο επεισόδιο

Το σόι σου

Τι δείχνουν οι μετρήσεις για τη σειρά του Alpha;

Το σόι σου φέρνει πρωτιά στην τηλεθέαση του Alpha. Για το διάστημα 3 Οκτωβρίου – 22 Δεκεμβρίου, η σειρά ήταν 1η στη ζώνη προβολής στο δυναμικό κοινό 15 – 44 και σημείωσε άνοδο φτάνοντας στο 25,6% – 9 μονάδες μπροστά από το Μπρούσκο και 7 μονάδες από τις επαναλήψεις του Mega.

Σε ό,τι έχει να κάνει το σύνολο κοινού, το Σόι σου έκλεισε με 21,4%. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ακόμα και οι επαναλήψεις της σειράς σημειώνουν υψηλό ποσοστό τηλεθέασης, πάνω από 20%.

 

Ο Σάββας, η Λυδία και το… πλήρες σετ των τρομερών συγγενών τους χτυπούν απόψε στις 21:00, με ένα νέο απολαυστικό επεισόδιο.

 

«Το Προξενιό της Μπέλας»

Σενάριο: Δήμητρα Τσόλκα

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός

[dfp_ads id=236982]

Η Μπέλα, απογοητευμένη από την πολυετή αναζήτηση συντρόφου, παίρνει απόφαση ότι θα μείνει μόνη της σε αυτή τη ζωή. Έτσι λοιπόν, σταματάει να βγαίνει και το ρίχνει στο φαγητό και την τηλεόραση. Η Χαρούλα και ο Βαγγέλης ανησυχούν ότι θα τους μείνει στο ράφι και ζητούν τη βοήθεια του υπόλοιπου σογιού για να της βρουν γαμπρό. Η Μπέλα είναι αρνητική στην ιδέα του προξενιού και πείθει τα αδέλφια της να διώξουν τον τελευταίο υποψήφιο, που όμως σε όλους τους υπόλοιπους φαντάζει ιδανικός. Τελικά, θα πετύχει το προξενιό; Τι εκπλήξεις επιφυλάσσει η μοίρα στην Μπέλα;

Στον ρόλο του Χάρη Παναγιωτόπουλου, ο Γιώργος Δάμπασης

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ευθύμης Ζησάκης, Ιωάννα Ασημακοπούλου.