Το σόι σου: «Να η ευκαιρία»

«Το σόι σου» συγκρούεται για ...μια θέση στην σκηνή.

Μας άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους. Μπήκαμε στις ζωές τους. Τους αγαπήσαμε. Είδαμε κάπου ανάμεσά τους έναν από εμάς ή κάποιον από τη δική μας οικογένεια.

[dfp_ads id=236982]

Απολαύσαμε τις τρέλες της μαμάς. Μοιραστήκαμε τις ανησυχίες του μπαμπά. Γελάσαμε με τα νεύρα της πεθεράς. Συγκινηθήκαμε με τις ερωτικές απογοητεύσεις των αδελφών. Κρύψαμε τα αθώα μυστικά της νύφης. Ακούσαμε με υπομονή τα ξεσπάσματα του γαμπρού.

Και βεβαίως αναφωνήσαμε: «μα αυτό είναι το… δικό μας ΣΟΪ!»

Ο Σάββας, η Λυδία και το… πλήρες σετ των τρομερών συγγενών τους επιστρέφουν δριμύτεροι.

Οι Τριαντάφυλλοι και οι Χαμπέοι έρχονται, για 3η συνεχόμενη χρονιά, για να στρώσουν το οικογενειακό τους τραπέζι με χορταστικές μερίδες γέλιου, για να φάνε, για να «φαγωθούν», για να μαλώσουν, για να αγαπηθούν, μα πάνω απ’ όλα για να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους!

Το πιο αγαπημένο «ΣΟΪ» της ελληνικής τηλεόρασης έρχεται πιο αστείο, πιο απρόβλεπτο, πιο ανατρεπτικό, βρίσκοντας και πάλι μια αφορμή για να κάνει τα βράδια μας ενδιαφέροντα.

Απόψε Πέμπτη 13/10 στις 21:00

«Να η ευκαιρία»

Σενάριο: Νίκος Μήτσας

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός

Ένας λαχνός από λαχειοφόρο φέρνει αναστάτωση στους Τριαντάφυλλους. Ο Μενέλαος κερδίζει κάποια μαθήματα φωνητικής, τα οποία όμως δε θέλει να κάνει. Η Αλεξάνδρα, που χαίρεται όμως στην ιδέα να μελετήσει όπερα, καλεί τον δάσκαλο στο σπίτι για εκείνη. Αλλά το δώρο, δυστυχώς, αφορά τελικά μόνο σε μαθήματα μιούζικαλ, πράγμα που δεν ενδιαφέρει κανέναν. Ή μήπως όχι; Γιατί απ’ ό,τι φαίνεται τα αγόρια Τριανταφύλλου πιστεύουν πως είναι και οι τρεις τεράστια ταλέντα στο τραγούδι. Είναι, μάλιστα, αποφασισμένοι να περάσουν μέχρι και από οντισιόν προκειμένου ο καλύτερος να κερδίσει τα μαθήματα. Πυρετώδεις προετοιμασίες, ανταγωνισμοί, βεντετιλίκια και τραγουδιστικές επιλογές που προφανώς θα τους εκθέσουν. Ποιος όμως θα κάνει τελικά τη διαφορά και θα κερδίσει πρόταση για να ανέβει ακόμα και στη σκηνή;

Στον ρόλο του Ντίνου Ζαμάνη, ο Γιώργος Τζαβάρας

soi1 soi2 soi3