Το σόι σου: «Γκρουπ θέραπι»

Το σόι σου

Απόψε στις 21:00 στον Alpha

Απρόβλεπτοι, ανατρεπτικοί, εκτός ορίων αλλά εντός γνώριμων ελληνικών οικογενειακών καταστάσεων, οι Τριανταφυλλαίοι και οι Χαμπέοι έρχονται έτοιμοι για επεισοδιακές συναντήσεις με «Το σόι σου» στον Alpha.

Ο Σάββας, η Λυδία, η Αλεξάνδρα, η Χαρούλα, ο Μενέλαος, ο Βαγγέλης, ο Κωνσταντίνος, η Όλγα, ο Διονύσης, ο Μιχάλης, η Μπέλα, ο Άρης, η Αντωνία και η Αλίνα, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00 στρώνουν το οικογενειακό τους τραπέζι, με χορταστικές μερίδες γέλιου.

Τελικά, θα φάνε ή θα φαγωθούν;

Απόψε στις 21:00 στη σειρά «Το σόι σου» το επεισόδιο «Γκρουπ Θέραπι» σε σενάριο Αντώνη Ανδρή και σκηνοθεσία Ανδρέα Μορφονιού.

soi2020616 soi03020616

Η υπόθεση

Η Αλίνα παρακολουθεί εδώ και καιρό σεμινάρια ψυχοθεραπείας και έχει έρθει η στιγμή να οργανώσει την πρώτη της ομαδική συνεδρία.  Θέλοντας να νιώθει άνετα με τα άτομα που θα συμμετάσχουν στο εγχείρημα, απευθύνεται στο Βαγγέλη και τη Χαρούλα με σκοπό να το οργανώσουν οικογενειακά αλλά εκείνος είναι κάθετα αρνητικός.  Τότε, η Λυδία το προτείνει στην Αλεξάνδρα που δέχεται χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.  Το γεγονός αυτό εξοργίζει τη Χαρούλα, με αποτέλεσμα σχεδόν να αναγκάσει το Βαγγέλη να παρευρεθούν κι αυτοί στη συνεδρία.  Η επόμενη μέρα βρίσκει τις δύο οικογένειες να λύνουν τα προβλήματά τους σ’ ένα… γκρουπ θέραπι γεμάτο ανατροπές, αποκαλύψεις και πολύ γέλιο!

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ανδρέας Μορφονιός και το σενάριο οι Νίκος Μήτσας, Δήμητρα Τσόλκα, Αντώνης Ανδρής, Γωγώ Φώτου.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ευθύμης Ζησάκης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Γωγώ Καρτσάνα.