Σημαντική αποχώρηση από την «Μοντέρνα Οικογένεια» του Mega!

Η "Μοντέρνα Οικογένεια" του Μεγάλου Καναλιού θα βρίσκεται ως γνωστόν στους δέκτες μας και πάλι από Οκτώβρη, μόνο που θα επιστρέψει έχοντας μία σημαντική απώλεια!

 Η «Μοντέρνα Οικογένεια» ήταν μία από τις σειρές του φετινού χειμώνα η οποία μπορεί να μην έκανε το μεγάλο μπαμ και να μην κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τόσο των τηλεθεατών, όσο και των Μέσων, όπως έγινε για παράδειγμα με το «Κάτω Παρτάλι», όμως, αναμφισβήτητα ήταν μία σειρά που κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις.

Το πολύ προσεγμένο της καστ, η πρωτοποριακή και έξυπνη σκηνοθεσία της, το ασυνήθιστο σενάριό της το οποίο φυσικά και «πατούσε» πάνω στο σενάριο του αμερικάνικου «Modern Family», ήταν μόνο κάποια από τα στοιχεία που την έκαναν να ξεχωρίσει.

Αν δε ήταν κανείς φαν της αμερικάνικης έκδοσης, τότε σίγουρα θα λάτρεψε την μεταφορά της αλά ελληνικά, γιατί ήταν μία μεταφορά ή οποία έγινε με απόλυτο σεβασμό στο πρωτότυπο, με σεβασμό στο στυλ και στην ατμόσφαιρα της πρωτότυπης σειράς, με αποτέλεσμα να μην έχουμε εδώ στην εγχώρια tv μία σειρά η οποία να είναι… παρωδία.

Βέβαια, ο απόλυτος μαέστρος σε όλο αυτό από πλευράς στησίματος και τεχνικής ήταν ο σκηνοθέτης της ο Πιέρρος Ανδρακάκος, ο οποίος ως φαν και ο ίδιος του «Modern Family», έδωσε πραγματικά τον καλύτερό του εαυτό για να βγει στον αέρα ένα αποτέλεσμα προσεγμένο από την πρώτη μέχρι και την τελευταία του λεπτομέρεια.Ετσι, είναι άκρως ανησυχητικό το γεγονός ότι ο Πιέρρος Ανδρακάκος όχι δεν θα είναι αυτός που θα κρατήσει την σκηνοθεσία της σειράς και στον ολοκαίνουργιο κύκλο της, ο οποίος θα έρθει στους δέκτες μας από το Φθινόπωρο. Βλέπετε, ο Πιέρρος αποφάσισε να αποχωρήσει και να προχωρήσει σε νέα τηλεοπτικά ταξίδια και είναι πραγματικά να απορεί κανείς για το ποιος θα είναι ο επόμενος που θα αναλάβει το παραπάνω δύσκολο τηλεοπτικό, εγχείρημα.

Αποτέλεσμα; Μπορεί η «Μοντέρνα Οικογένεια» να έρχεται στους δέκτες μας και για δεύτερη σεζόν ,όμως, έρχεται με μία σημαντική απώλεια και έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε για το πως ακριβώς θα έχουν στηθεί και θα έχουν σκηνοθετηθεί τα νέα επεισόδια.

Νάνσυ Νικολαΐδου