Sila: Αλλάζουν τα δεδομένα…

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις στα αγαπημένα σας σίριαλ!

12:00 ASI – ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 58: Ο Ντεμίρ που έχει υποψίες ότι το μικρό κορίτσι η Άσια, ίσως είναι κόρη του, αποφασίζει να μείνει ξανά στην Αντάκια. Πάνε πέντε χρόνια από τότε που χώρισαν η Ασί και ο Ντεμίρ και στο ληξιαρχείο η Άσια είναι δηλωμένη ως 4 ετών. Ο Ντεμίρ ψάχνει νέα για τη ζωή της Ασί και αν υπάρχει κάποιος άντρας στη ζωή της. Από την άλλη, η Ασί θυμώνει όταν και η Σουχεϊλά μαζί με τον Κερίμ ψάχνουν για αυτήν. Η ένταση ανάμεσα στις δύο οικογένειες αυξάνεται. Τελικά, η Ασί συναντάει τον Ντεμίρ και τα αισθήματα της μπερδεύονται. Αγάπη νιώθει ή μίσος; Ο Κερίμ, θέλοντας να ξανακερδίσει τη Ντεφνέ ετοιμάζει μια έκπληξη.

19:00 ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 150: Ο Κερέμ, μαθαίνοντας για την εξωσυζυγική σχέση του Ουγούρ με τη Φερντά, δεν μπορεί να ελέγξει την οργή του. Εντωμεταξύ, μια αναπάντεχη κίνηση της Ετζέ αιφνιδιάζει τον Μπατού, ενώ η απελπισία καταβάλλει την Εντά. Ο Χαρούν προσπαθεί να μη χάσει την ψυχραιμία του και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

21:00 ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ – ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 29-30: Οι όροι της πρότασης του Ιμπραήμ είναι δυσβάσταχτοι για τη Χουρρέμ. Ο Σουλτάνος Σουλεϊμάν αισθάνεται βαθειά θλίψη για όλα αυτά που συμβαίνουν τελευταία και νοσταλγεί τη Χουρρέμ. Στο παλάτι θα οργανωθεί ένα συμπόσιο για τον γάμο του Ιμπραήμ και της Χατιτζέ. Η Χατιτζέ αποφασίζει να επισκεφτεί τη Χουρρέμ όταν ανακαλύπτει ότι ο γιος της, Πρίγκιπας Μουσταφά, είναι άρρωστος με πυρετό, όντας θλιμμένος που αποχωρίστηκε τη μητέρα του. Λυπάται τόσο τη Χουρρέμ όσο και το γιο της. Στο Παλιό Παλάτι, η Χατιτζέ λέει στη Χουρρέμ για τη διοργάνωση της γιορτής που θα γίνει στο παλάτι. Η Χουρρέμ συνειδητοποιεί ότι θα πρέπει να επιστρέψει στο παλάτι το συντομότερο δυνατό, γιατί αλλιώς κινδυνεύει να εγκαταλειφθεί στο Παλιό Παλάτι και να ξεχαστεί μέχρι να πεθάνει. Η Βασιλομήτωρ δυσαρεστείται όταν μαθαίνει πως η Χατιτζέ πήγε να επισκεφτεί τη Χουρρέμ, χωρίς να ζητήσει την άδειά της. Η Χουρρέμ τελικά αποφασίζει να δεχθεί την πρόταση του Ιμπραήμ, καθώς συνειδητοποιεί ότι τελικά δεν έχει καμία καλύτερη λύση προκειμένου να επιστρέψει. Παρουσιάζεται στην αυλή κατά τη διάρκεια του συμποσίου. Στο μεταξύ, ένας νεαρός άνδρας από τη Ρωσία, ο οποίος μόλις έχει φτάσει στην Κωνσταντινούπολη μετά από ένα μακρύ, ψάχνει μια γυναίκα με το όνομα… Αλεξάνδρα Λιβόλσκα!

21:15 SILA – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 90: Τη Σιλά και τον Μποράν τούς απασχολεί η νέα εξέλιξη στη ζωή της Αϊσέ. Ο Ντιλαβέρ εξακολουθεί να βρίσκεται στο πλάι της Ομού. Κι οι δυο προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις νέες εξελίξεις στη ζωή τους. Η Ομού βρίσκεται αντιμέτωπη με την Εσμά που έχει έρθει αποφασισμένη να μιλήσει μαζί της. Ο Ζινάρ, που είναι αποφασισμένος να υποστηρίξει ό,τι έχει σχέση με τα ήθη και τα έθιμά τους, πρέπει να προβεί σε αποφασιστικές κινήσεις. 'Οσους νόμους δεν είχε τηρήσει ο Μποράν, ξεκινάει να τους εφαρμόζει έναν έναν. Δεν θα κάνει καμία εξαίρεση και για κανέναν… ακόμα κι αν πρόκειται για δικούς του ανθρώπους…

22:00 GREY'S ANATOMY – ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8: Η Μέρεντιθ αρχίζει να δυσαρεστείται εξαιτίας των άγνωστων πτυχών της ζωής του Ντέρεκ. Ο Άλεξ αναλαμβάνει μια ασθενή που αντιστέκεται στη θεραπεία της λόγω των θρησκευτικών της πεποιθήσεων. Η Ίζι σκέφτεται σοβαρά μια επανασύνδεση με τη μητέρα της. Παράλληλα, όλοι οι εκπαιδευόμενοι σαστίζουν μπροστά σε έναν ασθενή που πιστεύει ότι είναι μέντιουμ!