Σφίγγει ο κλοιός για τη Μάρθα στη «Γυναίκα χωρίς όνομα » λίγο πριν την μεγάλη αυλαία

Γυναίκα χωρίς όνομα

Μάρτυρας - κλειδί καταγγέλλει...

Στην τελική ευθεία έχει μπει, καθώς φαίνεται, το επιτυχημένο καθημερινό σίριαλ του ΑΝΤ1, «Γυναίκα χωρίς όνομα». Οι συντελεστές του σίριαλ επέστρεψαν στα γυρίσματα, μετά την αναγκαστική παύση για την πανδημία του κορονοϊού, με τις εξελίξεις που αναμένονται στα επόμενα επεισόδια να είναι συναρπαστικές για το τηλεοπτικό κοινό σύμφωνα με το περιοδικό My Tv.

Η Μάρθα έχει δείξει πολλές φορές πόσο αδίστακτη μπορεί να γίνει προκειμένου να επιτύχει τον σκοπό της. Μάλιστα, με τα σχέδια της έχει καταφέρει να καταστρέψει τις ζωές πολλών ανθρώπων.

Στα επόμενα επεισόδια της «Γυναίκας χωρίς όνομα», σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαρίας Σαρρή, θα δούμε την προσπάθεια που κάνει ακόμα μια φορά η Μαρίνα προκειμένου να αποκαλύψει στην Αστυνομία τις δολοπλοκίες της Μάρθας έτσι ώστε να αθωωθεί η Κάτια. Όμως το σχέδιο της κοπέλας ναυαγεί ξανά. Μάλιστα, ύστερα από κάποια γεγονότα, ο αστυνόμος αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά σχετικά με τους ισχυρισμούς της Μάρθας. Ωστόσο, τις επόμενες μέρες, η γυναίκα, προκειμένου να γίνει ακόμα πιο ισχυρή και να επιτύχει όσα θέλει, γνωρίζοντας το μίσος που τρέφει και η Εύα για την Κάτια, αποφασίζει να την προσεγγίσει.

Έτσι, πηγαίνει στο σπίτι της με σκοπό να την αναγκάσει να συμμετάσχει στα σχέδια της. Κι ενώ η ίδια είναι βέβαιη πως κανείς δεν είναι ικανός να αποκαλύψει στην Αστυνομία τα εγκλήματα που έχει διαπράξει, ένας καινούργιος μάρτυρας εμφανίζεται και δίνει κατάθεση.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, η Μάρθα είναι η γυναίκα που είδε στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Νίκος. Έπειτα από αυτή τη μαρτυρία, ο αστυνόμος αρχίζει να αναθεωρεί τα πράγματα. Πλέον ο κλοιός στενεύει γύρω από τη Μάρθα, η οποία, όπως όλα δείχνουν, δεν κατάφερε να οργανώσει το τέλειο έγκλημα…