Σε ποιους είπε το MEGA «Μην πλησιάζετε τους ηθοποιούς από τους Βασιλιάδες»;

Ποια είναι η ρητή και κατηγορηματική εντολή που έχει δώσει το Μεγάλο Κανάλι για το καστ των ηθοποιών της -μετέωρης- σειράς.

Πολλά φαίνεται πως «μαγειρεύονται» το τελευταίο διάστημα στο MEGA και «κυρίως πιάτο» στο μενού έχουν οι σειρές. Το Μεγάλο Κανάλι προετοιμάζει να βγάλει νέα πράγματα στον αέρα από τη νέα χρονιά και ταυτόχρονα «παγώνει» τις δραστηριότητες των ηθοποιών των Βασιλιάδων.

Όπως γράφει το TV ΖΑΠΙΝΓΚ, Εκτός από την ισπανικής προέλευσης σειρά «Con el Culoal Aire», που θα προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα, το MEGA είναι έτοιμο να δώσει το πράσινο φως και για τη σειρά «Ειναι μακριά ακόμα Μπαρμπαστρούμφ». Το σίριαλ θα έβγαινε πέρυσι στον αέρα, αλλά στην πορεία μπήκε στο ψυγείο. Για τους πρώτους ρόλους είχαν κλειστεί η Γιούλικα Σκαφιδά, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, ενώ την παραγωγή θα αναλάβει ο Νίνο Ελματζιόγλου, παραγωγός του «Νησιού».

Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τους «Βασιλιάδες»; Όπως γράφει το περιοδικό, οι δημιουργοί των νέων αυτών σειρών έχουν πάρει εντολή από το κανάλι να μην εντάξουν στο καστ κανέναν ηθοποιό από τους Βασιλιάδες. Τι κι αν ο δεύτερος κύκλος της σειράς παραμένει μετέωρος; Η εντολή είναι απόλυτη: Μην πλησιάζετε!

Να υποθέσουμε ότι αυτό σημαίνει τέρμα στην αγωνία των ηθοποιών της πολύπαθης σειράς;

Διαβάστε ακόμα:

Από το Master Chef ξεκινά την αποπληρωμή των δεδουλευμένων το MEGA

Άφησαν χωρίς λεφτά ακόμα και συντελεστή σειράς που μπήκε στο νοσοκομείο!