Σε ξένα χέρια: Πώς αντιδρά η Μαριτίνα όταν πιάνει τον Μάνο και την Τόνια να φιλιούνται;

Σε ξένα χέρια

Σε ξένα χέρια, από Δευτέρα του Πάσχα στις 19.00 ξανά στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1.

Σε ξένα χέρια, Δευτέρα 25 Απριλίου 2022, Επεισόδιο 132o. Ο Φεγκούδης ενημερώνει την Σούλα ότι θα συνεχίσει να σκαλίζει την υπόθεση και θα το κάνει μέσω της δικαιοσύνης. Η Σκορδίλω ρωτάει ευθέως τον Λουδοβίκο και τον Φεγκούδη για τη σχέση που έχουν μεταξύ τους. Η Μαριτίνα αποκαλύπτει στον Πιπερόπουλο τις αληθινές προθέσεις της Διώνης. Η Τόνια πηγαίνει στην αστυνομία να μάθει τα νεότερα σχετικά με τον θάνατο του Φλοριάν. Πως θα δικαιολογήσει η Διώνη την απαγωγή της Μαριτίνας στον Πιπερόπουλο; Ποια η αντίδραση της Πελαγίας όταν διαβάσει το ημερολόγιο της Βάσως και συνειδητοποιήσει την αλήθεια;

Σε ξένα χέρια, Τρίτη 26 Απριλίου 2022, Επεισόδιο 133ο. Η Διώνη αναγκάζεται να εγκαταλείψει την οικία Πιπερόπουλου μετά τις αποκαλύψεις για την απαγωγή της Μαριτίνας, και επιχειρεί να επιστρέψει στο παλιό της σπίτι. Η σθεναρή άρνηση της Ντάντως, όμως, την αναγκάζει να ζητήσει καταφύγιο αλλού. Ο Μάνος ενημερώνεται κατά λάθος για το θάνατο του Φλοριάν και αποφασίζει να γιορτάσει το γεγονός, πιστεύοντας πως ξεμπέρδεψε δια παντός από τον εκβιασμό και τον κίνδυνο να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Η Πελαγία προσπαθεί να διαχειριστεί τις νέες πληροφορίες. Ο Φεγκούδης συναντά την Ολυμπία και τον Λουδοβίκο προκειμένου να λύσουν την παρεξήγηση και να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση. Η αλήθεια που θα έρθει στο φως θα αλλάξει ριζικά τη στάση της Σκορδίλως απέναντι στον αδερφό της και θα φέρει καινούργιες αλλαγές.

Σε ξένα χέρια, Τετάρτη 27 Απριλίου 2022, Επεισόδιο 134ο. Ο Πάρης ψάχνει αγωνιωδώς τη Διώνη η οποία βρίσκεται στο σπίτι του Χρύσανθου ζητώντας φιλοξενία. Ο Μάνος είναι χαρούμενος γιατί έμαθε τα νέα για τον Φλοριάν και η Μαριτίνα ζητά από τον αστυνόμο να αναλάβει εκείνη τα διαδικαστικά της σωρού του. Η Σκορδίλω δέχεται μια περίεργη «επίθεση» από ένα δηλητηριασμένο βέλος και αποσυντονίζεται πλήρως κάνοντας τον Φεγκούδη, τον Λουδοβίκο και τη Σούλα να ανησυχήσουν. Η Πελαγία παριστάνει πως έχει φαρυγγίτιδα για να μην μαρτυρήσει κατά λάθος στη Σούλα το μυστικό του Χρύσανθου, αλλά όταν αργότερα συναντά τη Διώνη αναστατώνεται και της ξεφεύγει μια σημαντική πληροφορία.

Σε ξένα χέρια, Πέμπτη 28 Απριλίου 2022, Επεισόδιο 135ο. Η Μαριτίνα ζητά απ’ τον Πιπερόπουλο να αναγνωρίσει το πτώμα του Φλοριάν και να αναλάβουν την κηδεία του, ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στα προσωπικά του αντικείμενα. Ο Φεγκούδης ανησυχεί που η Σκορδίλω δε λέει να εμφανιστεί στο σπίτι του κι αναρωτιέται αν θα χάσει πάλι τις μετοχές. Η Μάρω διώχνει τη Διώνη από το σπίτι τους αλλά ο Χρύσανθος επικοινωνεί πάλι μαζί της. Η Σούλα αντιλαμβάνεται ότι η Πελαγία δεν έχει φαρυγγίτιδα και κάτι της κρύβει. Πώς θα αντιδράσει η Μαριτίνα όταν πιάσει τον Μάνο και την Τόνια να φιλιούνται; Ποια η αντίδραση της Σούλας όταν πάει στο σπίτι του Χρύσανθου για να πάρει απαντήσεις;

Σε ξένα χέρια, Παρασκευή 29 Απριλίου 2022, Επεισόδιο 136ο. Η σχέση του Μάνου με τη Μαριτίνα φτάνει στα όρια της με απρόβλεπτα αποτελέσματα για το σπίτι των Φεγκούδηδων. Η Τόνια αποκαλύπτει στον Φεγκούδη τις ανησυχίες της για την υγεία της Ντάντως, ενώ η Σκορδίλω συνεχίζει να παίζει ένα πολύ ύποπτο παιχνίδι. Όλα αυτά θα φέρουν τον Φεγκούδη στα όριά του. Ο Πιπερόπουλος προσπαθεί να ανακτήσει τα προσωπικά αντικείμενα του Φλοριάν και να ξεπεράσει τη Διώνη, η οποία καταφέρνει να βρει στέγη στο πιο απρόβλεπτο μέρος. Παράλληλα, η Σούλα φτάνει στο σπίτι της Μάρως, απαιτώντας να μάθει την αλήθεια.