Σε ξένα χέρια: Ο Πάρης ζητάει 2.000.000 ευρώ για να απελευθερώσει τη Μαριτίνα

Σε ξένα χέρια

Σε ξένα χέρια, Μ. Δευτέρα έως Μ. Τετάρτη στις 19.00 στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1.

Σε ξένα χέρια, Δευτέρα 18 Απριλίου 2022, Επεισόδιο 129o. Ο Φεγκούδης είναι αποφασισμένος να μάθει όλη την αλήθεια για το παιδί και τίποτα δεν τον σταματά. Ο Λουδοβίκος μαθαίνει ότι ο Χρύσανθος είναι παιδί του Φεγκούδη και της Σούλας και σοκάρεται. Η Διώνη στήνει την ψεύτικη απαγωγή με τη Μαριτίνα κι η Ντάντω προσπαθεί να συλλέξει δείγματα του Μπάμπη και της Τόνιας για την εξέταση DNA. Πως θα αντιδράσει η Μαριτίνα όταν ξυπνήσει και μάθει για την απαγωγή; Θα δεχτεί η Μάρω να κουβεντιάσει από κοντά με τον Φεγκούδη;

Σε ξένα χέρια, Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου 2022, Επεισόδιο 130ό. Ενώ η Ντάντω προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια για το μωρό, ο Μάνος και η Τόνια, έχοντας το πεδίο ελεύθερο, προσπαθούν να ζήσουν τον έρωτά τους. Στο μεταξύ, η απαγωγή της Μαριτίνας αρχίζει να στραβώνει καθώς η συνύπαρξη με τη Διώνη αποδεικνύεται, ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες, εξαιρετικά δύσκολη. Η Σούλα και η Πελαγία προσπαθούν να ρίξουν τον Λουδοβίκο στην αγκαλιά της Σκορδίλως, αλλά τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένουν. Κι ενώ ο Φεγκούδης είναι αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια που κρύβει η Βάσω, μία ατάκα του Λουδοβίκου απειλεί να φέρει στο φως ακόμα περισσότερα μυστικά.

Σε ξένα χέρια, Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου 2022, Επεισόδιο 131ο. O Πάρης τηλεφωνεί στον Πιπερόπουλο και με μπάσα φωνή, του ζητάει δυο εκατομμύρια ευρώ, για να απελευθερώσει την απαχθείσα Μαριτίνα. Ο Πιπερόπουλος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα, για να επιστρέψει η κορούλα του κοντά τους, σώα και αβλαβής. Στο μεταξύ, ο Φεγκούδης προσκαλεί τη Μάρω στο γραφείο του, με σκοπό να την πιέσει, να του αποκαλύψει τα πάντα, για τα σκοτεινά χρόνια της Μαλεσίνας. Ο Φεγκούδης θέλει να μάθει, ποια ήταν η ανάμειξη της Μάρως, στο κύκλωμα αγοραπωλησίας βρεφών. Παράλληλα η Τόνια έρχεται αντιμέτωπη με μια σκληρή είδηση για τον Φλοριάν, που θα την κάνει να χάσει κάθε ελπίδα, για να βρεθεί το μωρό της.