Σε ξένα χέρια: Ο Φλοριάν συλλαμβάνεται και οδηγείται στο Τμήμα

Σε ξένα χέρια

Σε ξένα χέρια, καθημερινά στις 22.00 στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1.

Σε ξένα χέρια, Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021, Επεισόδιο 21ο: Ο Πιπερόπουλος βρίσκεται για τα καλά στα χέρια του Φεγκούδη. Η συμπεριφορά του Μάνου προβληματίζει και φέρνει σε δύσκολη θέση την Τόνια, η οποία ακόμα προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα της καθήκοντα.

Η συμπεριφορά του Λουδοβίκου προβληματίζει τη Σούλα, ενώ η Πελαγία ετοιμάζεται να καταπλήξει τον κόσμο της βιομηχανίας. Από την άλλη, η τραυματισμένη Διώνη καταφέρνει να αντιμετωπίσει επιτυχώς μία μικρή εξέγερση, όσο η Ντάντω φυλάει καλά τα μυστικά του Μάνου. Και ενώ όλα δείχνουν να μπαίνουν σε μια σειρά, το πείσμα της Μαριτίνας θα φέρει στο κατώφλι της οικίας Φεγκούδη όχι μία, αλλά δύο, δυσάρεστες εκπλήξεις.

Σε ξένα χέρια, Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021, Επεισόδιο 22ο:

Η Πελαγία καταφθάνει μαζί με τη Μάρω στην εταιρεία του Φεγκούδη, για να πιάσει δουλειά ενώ τα σχέδια της Μαριτίνας, να ζητήσει συγγνώμη από τον Μάνο, ανατρέπονται όταν βρίσκει την Τόνια να εργάζεται ως νταντά στο σπίτι του Φεγκούδη. Η Σούλα αποφεύγει το στενό μαρκάρισμα του Λουδοβίκου και η Μάρω συνειδητοποιεί ποια είναι η γυναίκα στο σκίτσο του Χρύσανθου. Η Τόνια αναγκάζεται να παραδεχτεί στην Ντάντω τον πόνο που τη βαραίνει.

Σε ξένα χέρια, Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021, Επεισόδιο 23ο:

Ο Πιπερόπουλος αναγκάζεται να προσκαλέσει τον Φεγκούδη σε δείπνο, τη στιγμή που ο Μάνος βρίσκεται αναίσθητος έξω από το σπίτι του. Ο Χρύσανθος ανακαλύπτει το σχέδιο της Μάρως και της Πελαγίας, ενώ μαθαίνει τυχαία για το παρελθόν της Σούλας με τον Φεγκούδη. Η Μαριτίνα ετοιμάζεται για την πρώτη νύχτα με τον Μάνο, ενώ ο ίδιος μαθαίνει για το παιδί της Τόνιας.

Σε ξένα χέρια, Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021,Επεισόδιο 24ο:

Η οικογένεια Φεγκούδη ετοιμάζεται για το δείπνο στου Πιπερόπουλου. Η Μαριτίνα ετοιμάζεται για τη βραδιά που ακολουθεί και θέλει να «ρίξει» τον Μάνο. Η Πελαγία λέει την αλήθεια στον Χρύσανθο για τη Μάρω και ο Φλοριάν με τον Ταρζάν ετοιμάζονται να μπουκάρουν στην οικία Φεγκούδη. Πώς θ’ αντιδράσει η Μάρω όταν ο Χρύσανθος την απειλήσει ότι θα φύγει από το σπίτι; Πώς θα επηρεάσει το δείπνο στου Πιπερόπουλου η είδηση ότι μπήκαν κλέφτες στο σπίτι του Φεγκούδη;

Σε ξένα χέρια, Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021, Επεισόδιο 25ο:

Ο Χρύσανθος φεύγει οριστικά από το σπίτι του, ενώ η οικογένεια Φεγκούδη μετράει τις απώλειες από τη ληστεία που δέχτηκε. Ο Λουδοβίκος αποφασίζει να πει τον πόνο του για τη Σούλα στη Μάρω με απρόβλεπτες συνέπειες και ο Φλοριάν οδηγείται στο τμήμα, κατηγορούμενος ότι έκλεψε αμύθητους θησαυρούς. Ο Φεγκούδης συμφωνεί με τη Μαριτίνα να γίνει ο γάμος σήμερα κιόλας και η Τόνια μαθαίνει ότι ο διαρρήκτης που μπήκε στο σπίτι του Μάνου είναι ο Φλοριάν.