Σε ξένα χέρια: Ο Φεγκούδης και ο Πιπερόπουλος πιάνονται στα χέρια

Σε ξένα χέρια,

Σε ξένα χέρια, καθημερινά στις 19.00 στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1.

Σε ξένα χέρια, Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022, Επεισόδιο 76ο. Η κληρονομιά της θείας αποδεικνύεται μεγαλύτερο βάσανο για τον Λουδοβίκο απ’ όσο περίμενε. Η μόνη που μπορεί να τον βοηθήσει είναι η Σούλα. Ο Φεγκούδης αποφασίζει να λάβει δραστικές αποφάσεις και να ακολουθήσει την καρδιά του, την ίδια στιγμή που ο Μάνος νιώθει περισσότερο καταπιεσμένος και αδικημένος από ποτέ.

Η Μαριτίνα έρχεται σε μετωπική σύγκρουση με τον πατέρα της και αποφασίζει να ανοίξει τα δικά της φτερά. Η επιστροφή της στο σπίτι, όμως, μόνο ευχάριστα πράγματα δεν προμηνύει για την Τόνια. Ο Πάρης συναντά επιτέλους τον Εύρη και σε αυτήν τη συνάντηση διακυβεύονται περισσότερα απ’ όσα φαίνονται. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Διώνη προσπαθεί να διαχειριστεί την απώλεια του περιδέραιου.

Σε ξένα χέρια, Τρίτη 1η Φεβρουαρίου 2022, Επεισόδιο 77ο. Η Τόνια τρέχει στο αστυνομικό τμήμα να δει τι τρέχει με τον Φλοριάν ενώ ο Χρύσανθος και η Πελαγία προσπαθούν να πείσουν τη Σούλα να παντρευτεί με λευκό γάμο τον Λουδοβίκο προκειμένου να πάρει την κληρονομιά της θείας του. Ο Πάρης χάνει τη φωνή του από την ταραχή του με κάτι που μαθαίνει και η Μαριτίνα επιστρέφει στο σπίτι του Μάνου.

Τι αντάλλαγμα θα ζητήσει η Διώνη από τον Πιπερόπουλο για να του κάνει τη χάρη που της ζητάει; Πώς θα αντιδράσει η Τόνια στο σχέδιο που της προτείνει η αστυνομία για να βρουν το παιδί της;

Σε ξένα χέρια, Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022, Επεισόδιο 78ο. Η Διώνη προσπαθεί να χωνέψει το νέο του διαζυγίου. Ο Χαράλαμπος προσπαθεί να διαχειριστεί τον «αρραβώνα» της Σούλας με τον Λουδοβίκο. Ο Μάνος ζητάει τη βοήθεια του Χρύσανθου με τους εργαζόμενους, ενώ η Σούλα κι ο Λουδοβίκος ετοιμάζονται για την άφιξη της ξαδέρφης.

Η Διώνη αποφασίζει να αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τη Μαριτίνα στο δείπνο, αλλά της γυρίζει μπούμεραγκ. Ποια θα είναι η πιο συγκλονιστική αποκάλυψη στο δείπνο;

Σε ξένα χέρια, Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022, Επεισόδιο 79ο. Οι αποκαλύψεις στο σπίτι του Φεγκούδη γίνονται χιονοστιβάδα που απειλεί να παρασύρει τους πάντες. Η Διώνη προσπαθεί να αντικρούσει τις επιθέσεις, όσο η Ντάντω πασχίζει να έρθει στο φως η αλήθεια. Ο Φεγκούδης καλείται να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα.

Ο Πάρης προσπαθεί να κρατήσει κρυμμένα τα δικά του μυστικά, ενώ η Μαριτίνα, έχοντας δεχτεί επίθεση από τη Διώνη, αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση. Κι αυτό είναι το φυτίλι που θα οδηγήσει σε έκρυθμες καταστάσεις. Στο μεταξύ, η Σούλα προσπαθεί να βοηθήσει τον Λουδοβίκο με κάθε τρόπο. Η απρόσμενη επίσκεψη όμως της ξαδέρφης Γρηγορίας απειλεί να τινάξει τα σχέδιά τους στον αέρα.

Σε ξένα χέρια, Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022, Επεισόδιο 80ό. Όσοι βρίσκονται στο σπίτι του Φεγκούδη αναστατώνονται από τους πυροβολισμούς που ακούγονται. Πάνω σε έναν καυγά, ο Χαράλαμπος σπρώχνει τον Πιπερόπουλο και χάνει τις αισθήσεις του. Ο Λουδοβίκος προκειμένου να πείσει τη Γρηγορία ότι λέει την αλήθεια, περνά το βράδυ στον καναπέ της Σούλας, ενώ την επόμενη μέρα τον επισκέπτεται στο μαγαζί η Γρηγορία όπου τον βάζει να υπογράψει ένα συμφωνητικό ασύμφορο για τον ίδιο.

Η έλευση της Μάρως τον γλιτώνει. Η Διώνη θυμώνει με τον Πάρη που φιλοξένησε την Τραβιάτα και η Μαριτίνα πάει να δει πώς αλλάζει η Τόνια το μωρό – μια εκπαιδευτική συνάντηση που θα καταλήξει σε έντονη λογομαχία…