Σε ξένα χέρια: Ο Χαράλαμπος μαθαίνει από τη Σούλα το μυστικό της Μαλεσίνας

Σε ξένα χέρια

Σε ξένα χέρια, καθημερινά στις 19.00 στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1.

Σε ξένα χέρια, Δευτέρα 11 Απριλίου 2022, Επεισόδιο 124o. Ο Μάνος και η Μαριτίνα βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα και ο Πιπερόπουλος καταφθάνει αγχωμένος για να βρει την κόρη του. Ο Χρύσανθος μετά την μεγάλη αποκάλυψη για την αληθινή του μητέρα συναντά τη Μάρω και της ζητά να συνεχίσουν τη ζωή τους όπως ακριβώς ήταν παλιά.

Συγχρόνως η Πελαγία λέει στον Πάρη να την ξεμπλοκάρει από τα σόσιαλ και εκείνος δέχεται διότι η στάση της Τραβιάτας δεν τον βρίσκει σύμφωνο. Την ώρα που η Σούλα επισκέπτεται απροειδοποίητα τον Φεγκούδη στην εταιρεία, μπαίνει στο γραφείο η Διώνη για να συζητήσει με την Τραβιάτα σχετικά με την υποτιθέμενη εγκυμοσύνη της.

Σε ξένα χέρια, Τρίτη 12 Απριλίου 2022, Επεισόδιο 125ο. Η Σούλα προσπαθεί να πει στον Φεγκούδη για την εγκυμοσύνη και το παιδί αλλά διαρκώς τους διακόπτει η Διώνη. Ο Χρύσανθος ξεκαθαρίζει στην Πελαγία ότι πρέπει να προχωρήσει στη ζωή της κι εκείνη απογοητεύεται.

Η Μάρω προσπαθεί να ψαρέψει τον Χρύσανθο αν θέλει να μάθει για τον πατέρα του. Η Μαριτίνα δεν ενδίδει στην πίεση του αστυνόμου αλλά εκνευρίζεται με τον Πιπερόπουλο που μπαίνει ξανά στα πόδια τους. Άραγε η Σκορδίλω θα παραδοθεί στο ξαφνικό φιλί του Λουδοβίκου; Ποια η αντίδραση του Μάνου όταν η Μαριτίνα αναφέρει την απαγωγή βρέφους του Φλοριάν;

Σε ξένα χέρια, Τετάρτη 13 Απριλίου 2022, Επεισόδιο 126ο. Ο Μάνος αγχώνεται για το τι θα πει η Μαριτίνα στην αστυνομία σε σχέση με τον Φλοριάν ενώ ο Φεγκούδης μαθαίνει από τη Σούλα το μυστικό που έκρυβε η Μαλεσίνα. Η Πελαγία καταστρώνει ένα σχέδιο για να κάνει τον παπά να ζηλέψει και η Τόνια πηγαίνει να δει τον Μπάμπη, που της έχει λείψει.

Ο Λουδοβίκος προσπαθεί να πείσει τη Σκορδίλω ότι δεν είναι γρουσούζης μπας και τον δει με άλλο μάτι, ενώ η Ντάντω ανακαλύπτει τη φωτογραφία του Μπάμπη όταν ήταν βρέφος στο μενταγιόν της Τόνιας. Τι θα συμβεί όταν η Διώνη μάθει για το παιδί του Φεγκούδη και της Σούλας; Πώς θα αντιδράσει η Ντάντω όταν συνειδητοποιήσει ότι το μωρό της Τόνιας είναι ο Μπάμπης;

Σε ξένα χέρια, Πέμπτη 14 Απριλίου 2022, Επεισόδιο 127ο. Ο Πιπερόπουλος τηλεφωνεί διαρκώς στη Σκορδίλω η οποία βρίσκεται στην αγκαλιά του Λουδοβίκου, πράγμα που οδηγεί τον Πιπερόπουλο και τον Παντελή σε μια ακραία ενέργεια. Η Ντάντω είναι σοκαρισμένη από την ομοιότητα ανάμεσα στη φωτογραφία του Μπάμπη που έχει στο κινητό της και στο μωρό που βλέπει στο μενταγιόν της Τόνιας.

Την ίδια ώρα η Πελαγία προκειμένου να κάνει τον Χρύσανθο να ζηλέψει κανονίζει ραντεβού με τον Πάρη έξω από τον ναό, αλλά εν τέλει καταφέρνει αντίθετα αποτελέσματα. Η Μάρω επισκέπτεται τη Σούλα και πέφτει πάνω στον Φεγκούδη, ο οποίος συγκλονισμένος από την πληροφορία για το νεκρό μωρό, πηγαίνει στη Σούλα για να μιλήσουν για τη Μαλεσίνα. Η Μάρω τσακώνεται με τον Φεγκούδη και φεύγει. Στο δρόμο όμως πετυχαίνει τον Χρύσανθο και αναγκάζεται να του αποκαλύψει τον πραγματικό του πατέρα.

Σε ξένα χέρια, Παρασκευή 15 Απριλίου 2022, Επεισόδιο 128ο. Η Σκορδίλω συνέρχεται και απαιτεί εξηγήσεις. Ο Πιπερόπουλος, ο Παντελής και η Διώνη ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σαμποτάρουν το ειδύλλιό της με τον Λουδοβίκο. Ο Πάρης και η Τραβιάτα προχωρούν με την απαγωγή της Μαριτίνας.

Κάποιες επαφές του Πάρη, όμως, και η καχυποψία της Τραβιάτας τους οδηγούν να διαπράξουν την πρώτη «επιτυχημένη απαγωγή χωρίς επιτυχία» στην ιστορία των απαγωγών. Ο Χρύσανθος πρέπει να βρει τρόπο να διαχειριστεί τις νέες αποκαλύψεις, ενώ η επιμονή του Φεγκούδη να διαλευκάνει πλήρως την υπόθεση του μωρού της Σούλας φέρνει τη Μάρω αντιμέτωπη με νέους μπελάδες. Κι ενώ η Μαριτίνα βγαίνει προς το παρόν από τη μέση, ο Μάνος προβληματίζεται έντονα από τη συμπεριφορά της Ντάντως.