Σε φόντο κόκκινο: Έρχεται τον Ιούλιο στο EPSILON

Σε φόντο κόκκινο
Από την Δευτέρα 4 Ιουλίου και κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στις 21:00, η ιστορία ενός παράφορου και απαγορευμένου έρωτα, γεμάτη πάθος και πόνο έρχεται να σας καθηλώσει!

 

Η δραματική σειρά «Σε φόντο κόκκινο» από την τηλεόραση του Sigma TV (Κύπρου) έρχεται στο EPSILON.

Αγάπη, πάθος, φόβος, πόνος, αίμα. Όλα συμβολίζονται με το πιο έντονο απ’ τα χρώματα, το κόκκινο, επειδή οι άνθρωποι που ζουν με πάθος, ζουν σε φόντο κόκκινο.

Το 1967 ένας στρατιώτης της ελληνικής μεραρχίας φεύγει από την Κύπρο χάνοντας για πάντα την εφηβική του αγάπη. 41 χρονιά μετά, μαθαίνει πως άφησε πίσω του πολύ περισσότερα.

Μια γυναίκα που βρίσκεται αιχμάλωτη σε ένα νεκρό γάμο, αλλά ταυτόχρονα στη δίνη ενός παράφορου και απαγορευμένου έρωτα. Ενός έρωτα καταδικασμένου, που θα οδηγήσει δύο αδέλφια σε μια θανάσιμη σύγκρουση.

Σε φόντο κόκκινο

Όταν το ένα μας πόδι πατά στο πάθος, το άλλο σίγουρα βρίσκεται στο λάθος. Αλλά, μακριά απ’ το πάθος και το λάθος είναι μόνο οι πεθαμένοι. Οι ζωντανοί είναι καταδικασμένοι να βιώνουν την υπέρτατη ευτυχία ενός έρωτα που γεννιέται αλλά και το βαθύ πόνο που αφήνει πίσω της μια αγάπη που πεθαίνει, ή, ακόμα χειροτέρα, μια παντοτινά απαγορευμένη και ανεκπλήρωτη αγάπη.

Χαρά και δάκρυ, αγάπη και πόνος, είναι όλα ζωγραφισμένα σε φόντο κόκκινο!

Στην Ελληνοκυπριακή σειρά όπου όλα συμβολίζονται με το χρώμα του πάθους, πρωταγωνιστούν ο ταλαντούχος Ανδρέας Γεωργίου, οι Γιάννης Βόγλης, Στράτος Τζόρτζογλου, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Κάτια Νικολαΐδου καθώς και πολλοί άλλοι αγαπημένοι ηθοποιοί.