Σχεδόν Ενήλικες: Μια μυστηριώδης γυναίκα αλλάζει τελείως το σκηνικό

Σχεδόν Ενήλικες

Είναι Σχεδόν Ενήλικες και επιστρέφουν αυτή την Πέμπτη στις 23:00 στο Mega.

Οι Σχεδόν Ενήλικες συνεχίζουν να ζουν στους έντονους ρυθμούς της πόλης και να μπλέκουν σε αστείες και απρόσμενες καταστάσεις. Η παρέα έρχεται με νέες περιπέτειες την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στις 23:00 στο MEGA.

Η Αναστασία και η Νικόλ έρχονται αντιμέτωπες με τη μυστηριώδη γυναίκα που καταφέρνει να τους ξεφύγει. Την επόμενη μέρα ο Αποστόλης ξυπνά με hangover στο σπίτι του Θωμά, μόλις λίγο πριν φτάσει η Στέλλα που τον αναζητά και λίγο πριν ανακαλύψουν όλοι ότι το πτώμα έχει εξαφανιστεί. Τα προβλήματα όμως για τον Αποστόλη και τη Στέλλα συνεχίζουν να έρχονται. Ο Αλέξης και η Μεταξία ετοιμάζονται για τη συναυλία τους. Ο Θωμάς και η Έλενα αντιμετωπίζουν με τον δικό τους τρόπο την επέκταση της εταιρίας και καλωσορίζουν την καινούργια συνάδελφό τους, την Δανάη. Η μυστηριώδης γυναίκα όμως θα αποκαλύψει μια πληροφορία που αλλάζει τελείως το σκηνικό.

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Στάνκογλου, Μάκης Παπαδημητρίου, Θεοδώρα Τζήμου, Γιώργος Παπαγεωργίου
Παίζουν αλφαβητικά: Φωτεινή Αθερίδου, Μαριάννα Δημητρίου, Βάσω Καβαλιεράτου, Χρήστος Κοντογεώργης, Εθέρ Μελισσουργού, Νάνσυ Μπούκλη, Γιούλα Μπούνταλη,  Αλέξανδρος Μυλωνάς, Αντώνης Μυριαγκός, Χρήστος Σαπουντζής, Έλλη Σαχίνη, Ιβάν Σβιτάιλο, Ελίζα Σκολίδη, Αντώνης Τσιοτσιόπουλος

«ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΗΛΙΚΕΣ» ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 23:00 ΣΤΟ MEGA