Σασμός: Το τραγούδι που θα σημαδέψει το αποψινό επεισόδιο

Σασμός

Ο Σασμός επιστρέφει απόψε με μια σκηνή που θα προκαλέσει αίσθηση...

Μία πολύ τρυφερή σκηνή θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της νέας σειράς του Alpha, Σασμός, που έχει κλέψει το τηλεοπτικό ενδιαφέρον. Η σκηνή θα είναι ντυμένη μουσικά με ένα τραγούδι του Νίκου Τερζή, σε μουσική, στίχους κι ερμηνεία δική του.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες και τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε, στη συγκεκριμένη σκηνή ο Αντώνης (Δημήτρης Ήμελλος) και η Μαρίνα (Μαρία Πρωτόπαππα), εξομολογούνται τον έρωτά τους (χρόνος δράσης το παρελθόν), ο ένας στον άλλο. Ένας έρωτας που, απ’ ό,τι έχουμε δει και στο παρόν, έχει μείνει ανολοκλήρωτος.

Το τραγούδι «Φεύγεις κι έρχεσαι» του Νίκου Τερζή που ακούγεται από το ραδιόφωνο σε αυτή την τόσο ευαίσθητη στιγμή της σχέσης των δύο τηλεοπτικών ηρώων κρύβει μία προσωπική ιστορία του συνθέτη: το είχε γράψει πριν από 12 χρόνια, για να γοητεύσει την τότε σύντροφό του, σημερινή σύζυγό του.

 

Το τραγούδι έχει χρησιμοποιηθεί σε αυτή τη σκηνή της σειράς Σασμός, με την… ευχή, όπως το τραγούδι αυτό ένωσε το ζευγάρι στη ζωή, να ενώσει και αυτούς τους δύο τηλεοπτικούς ήρωες του, τους οποίους συνδέει μια βαθιά αγάπη αλλά οι κοινωνικές συμβάσεις τούς έχουν εμποδίσει από το να είναι μαζί.