Σασμός: Ταράχτηκε η Καλλιόπη και συντάραξε το κοινό με τα μαντάτα

Σασμός

Σασμός, όταν η καπετάνισσα ενημερώθηκε για την "Αυστραλέζα"...

Δίχως τέλος μοιάζουν οι ανατροπές που επιφυλάσσει ο Σασμός καθημερινά στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. Στο νέο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς, που προβλήθηκε τη νύχτα της Πέμπτης, μια σκηνή έμελλε να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Και αυτό μιας και η καπετάνισσα Καλλιόπη πληροφορήθηκε πως ο Άγγελος άφησε τα χωράφια του στην Αργυρώ. Τότε ήταν που και η πρωταγωνίστρια, την οποία ερμηνεύει με μεράκι η Μαρία Τζομπανάκη, άστραψε και βρόντηξε! Πως θα μπορούσαν άλλωστε τα χωράφια των Σταματάκηδων να περάσουν σε χέρια Βρουλάκηδων!

«Μόλις γύρισα από την Στέλλα. Άνοιξε η διαθήκη του Άγγελου. Από ότι φαίνεται αφήνει όλα τα κτήματα, όλα και αυτά που πήρε από εμάς, στην Αργυρώ» τόνισε χαρακτηριστικά ο Αστέρης για να προκαλέσει την έκπληξη μα και την οργή της μητέρας του.

«Μια χαρά θα το κατάφερνε έτσι και το έβαζε στο μυαλό της η Αυστραλέζα! Ωρέ μαύρο φίδι που τους έφαγε και τους δυο, έτσι και βεβαιωθώ πως έρθουν έτσι τα πράγματα» είπε πει η καπετάνισσα Αργυρώ στον Μαθιό λίγο πριν μάθει τα μαντάτα από τον άλλο της γιο.