Σασμός: Συντάραξε ο σπαραγμός της Μαρίνας για τον Αντώνη

Σασμός

Σασμός: Συγκίνησε η σκηνή με την Μαρίνα να πλαντάζει στο κλάμα.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην σειρά Σασμός, καθώς ο γάμος της Μαρίνας και του Αντώνη βάφτηκε με αίμα από την επίθεση με όπλο από την Ευθύμη Φαρμάκη.

Η Μαρίνα περιμένει καρτερικά ένα καλό νέο για τον Αντώνη που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά τον πυροβολισμό που δέχθηκε στο κεφάλι την ημέρα του γάμου τους. Η ίδια λυγίζει και σπαράζει μη μπορώντας να διαχειριστεί αυτό που της συμβαίνει, με τη μοίρα να της φέρεται σκληρά για ακόμη μια φορά. Φέρνει στο νου της χαρούμενες στιγμές μαζί του και ξεκινά να δακρύζει, ενώ λίγο αργότερα σπαράζει από τον πόνο που της βαραίνει την καρδιά. Η κόρη της η Αργυρώ τρέχει αμέσως να την παρηγορήσει και την αγκαλιάζει.

Οι χρήστες του Twitter σχολίασαν πως για άλλη μια φορά η ηθοποιός Μαρία Πρωτόπαππα κατάφερε να τους προκαλέσει ρίγη συγκίνησης και να τους ραγίσει την καρδιά με την ερμηνεία της.

Τετάρτη 15 Μαρτίου – Επεισόδιο 98 – Η συμπαράσταση της Καλλιόπης στο δράμα του Αντώνη, αντιμετωπίζεται δύσπιστα από τη Μαρίνα, που παλεύει να αποδώσει κάπου την ευθύνη για το άδικο χτύπημα στον άντρα της. Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός βρίσκεται αντιμέτωπος με σοβαρές αποκαλύψεις του Νικηφόρου. Κι ενώ ο Τόλης κάνει κρυφά απ’ όλους ένα πισωγύρισμα, η Στέλλα έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί πως η Αιμιλία δεν παίζει καθαρό παιχνίδι. Παράλληλα, αρχίζει ο πόλεμος ανάμεσα στη Θοδώρα και την Έλενα.

Πέμπτη 16 Μαρτίου – Επεισόδιο 99 – Η Καλλιόπη κουβεντιάζει μια απρόβλεπτη συμμαχία, ενώ η Αργυρώ βρίσκεται και πάλι αντιμέτωπη με τον Σταύρο. Ο Βαγγέλης της κάνει μια ξαφνική πρόταση. Παράλληλα, ο Ευθύμης βάζει στον Βαγγέλη μια αποστολή, που για να την εκτελέσει πρέπει να εκμεταλλευτεί την σχέση του με την Ντίνα. Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός κινδυνεύει να ανακαλύψει η Βασιλική το μεγάλο του μυστικό, ενώ ο Μανόλης προβληματισμένος με την αναχώρηση της Τζένης στον Καναδά, οδηγείται σε μια παράτολμη σκέψη.