Σασμός: Συγκλόνισε η σκηνή με την Μαρίνα να συναντά τον Αστέρη στην φυλακή

Σασμός

Σασμός: Καθήλωσε η Μαρία Πρωτόπαππα στον ρόλο της Μαρίνας.

Καταιγιστικές είναι εξελίξεις στην σειρά του Alpha, Σασμός κι η δολοφονία του Πετρή επάνω στον καυγά του με τον Αστέρη, έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία.

Απόψε η Μαρίνα πήγε στην φυλακή να ζητήσει εξηγήσεις από τον φονιά του παιδιού της κι η σκηνή, που αντικρίζει τον Αστέρη, συγκλόνισε τους πάντες. Ο πόνος της είναι αβάσταχτος και η ανάγκη της για εκδίκηση αντικατοπτρίζεται στο βλέμμα της, που κοιτά με μίσος τον φονιά του γιου της. Όταν δεν πήρε απαντήσεις στα ερωτήματα που βασανίζουν το μυαλό της, ξέσπασε σε δάκρυα και ξεκίνησε να ουρλιάζει προς τον Αστέρη με κατάρες να σαπίσει στην φυλακή και να μην τον δει ξανά το φως του ήλιου.

Η Μαρία Πρωτόπαππα, που υποδύεται την Μαρίνα, κατάφερε για άλλη μια φορά να καθηλώσει με την ερμηνεία της και να περάσει με τον πιο παραστατικό τρόπο τον ξεριζωμό και τον πόνο που βιώνει μια χαροκαμένη μάνα με την απώλεια του παιδιού της. Τα tweets για την ερμηνεία της ήταν διθυραμβικά και δεν ήταν λίγοι οι χρήστες του που έγραψαν πως ανατρίχιασαν κι ότι αξίζει στην ηθοποιό βραβείο Oscar.

Ο Άγγελος συντετριμμένος από την αποκάλυψη για την ταυτότητα του πατέρα του, αποκαλύπτει ποιος είναι ο πατέρας του στην Αργυρώ και την Μαρίνα. Το νέο αυτό σοκάρει τη Μαρίνα και την κάνει να πιστεύει ότι η σχέση της με τον άντρα της δεν είναι αυτή που πίστευε μέχρι τώρα. Ενώ ο Αστέρης συνεχίζει να διατηρεί την ίδια άρνηση απέναντι σε όσους μάταια προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη, ο ανακριτής αρχίζει να καλεί μάρτυρες για κατάθεση. Η Θοδώρα αποφασίζει να ξαναρχίσει τη δουλειά. Θα έχει όμως μία συνάντηση που θα εντείνει τις ενοχές της. Η Καλλιόπη, πιεσμένη από την άρνηση του Αστέρη να μιλήσει, θα πάρει μια πολύ ριψοκίνδυνη απόφαση για να σώσει τον γιο της.