Σασμός Spoiler: Βουτιά θανάτου για τη Θοδώρα – Το ερωτικό τρίγωνο που την οδηγεί στον γκρεμό

Σασμός

Σασμός, η συγκλονιστική συνέχεια έρχεται στον Alpha.

Ένα ερωτικό τρίγωνο που δημιουργείται στη σειρά Σασμός ανάμεσα στην Εύα, στον Γιώργο και στη Θοδώρα θα οδηγήσει τη ζωή της τελευταίας λίγο πριν τον θάνατο και η πρώτη θα δείξει ακόμη μια φορά πόσο αδίστακτη μπορεί να γίνει, προκειμένου να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες της.

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα για το περιοδικό MyTV, η Εύα είναι γοητευμένη από τον Γιώργο και προσπαθεί συνεχώς να έρθει κοντά του και να γίνουν ζευγάρι. Όμως, ο αστυνομικός δείχνει πως δεν μπορεί να ξεπεράσει τη Θοδώρα. Μάλιστα, οι δυο τους θα έχουν ακόμη μία συνάντηση και δείχνουν πως θέλουν να προσπαθήσουν να είναι μαζί. Ωστόσο, είναι δύσκολο να ξεπεράσουν όσα έχουν συμβεί ανάμεσά τους και ο Γιώργος δεν μπορεί να είναι απέναντί της όπως παλιότερα.

Η Θοδώρα σκοπεύει να τον διεκδικήσει και βλέποντάς τον με την Εύα καταλαβαίνει πως τον χάνει. Έτσι, αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει, προκειμένου ο αστυνομικός να μη βάλει στη ζωή του άλλη γυναίκα. Εκείνος κάποια στιγμή κανονίζει ένα ραντεβού με την Εύα. Τα σχέδιά τους όμως χαλάνε εξαιτίας της Θοδώρας και η Εύα εξοργίζεται.

Καταλαβαίνει πως η Θοδώρα αποτελεί εμπόδιο για τη σχέση τους και βάζει στόχο να απαλλαγεί από εκείνη μια και καλή. Δίνει εντολή σε έναν άντρα της εμπιστοσύνης της να κόψει τα φρένα του αυτοκινήτου της, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Πράγματι, λίγη ώρα αργότερα, καθώς η Θοδώρα οδηγεί με μεγάλη ταχύτητα, διαπιστώνει πως τα φρένα της δεν λειτουργούν.

Την κοπέλα την πιάνει πανικός και στην προσπάθειά της να σταματήσει το αμάξι που κινείται ανεξέλεγκτα οδηγείται σε γκρεμό…

Σασμός, Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον Alpha.