Σασμός Spoiler: «Θα ανοίξουν πολλές υποθέσεις και θα γίνει χαμός»

Σασμός

Ο Σασμός συνεχίζει Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον Alpha.

Με φόρα στους πίνακες τηλεθέασης έρχεται καθημερινά ο Σασμός μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Το μεσημέρι της Κυριακής, στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού, μίλησε ο ηθοποιός Δημήτρης Μαμιός προδίδοντας όλα όσα πρόκειται να έρθουν προσεχώς στο επιτυχημένο σίριαλ.

«Ο Μύρωνας είναι ένας αθώος αστυνομικός» υποστηρίζει ο Δημήτρης Μαμιός, ο οποίος υποδύεται τον Μύρωνα στη σειρά του Alpha, «Σασμό». Πρόκειται για «έναν αστυνομικό ο οποίος έρχεται από την Αθήνα σε έναν νέο κόσμο, την Κρήτη, όπου δεν γνωρίζει τα φερσίματα των ανθρώπων», λέει ο ηθοποιός στη Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δε γίνεται».

Αναφερόμενος στο ρόλο του υπογραμμίζει ότι ο Μύρωνας «μόλις έχει τελειώσει τη σχολή του και γνωρίζει την πραγματικότητα και τον τρόπο της δουλειάς». Δηλαδή…. «πώς είναι η δουλειά, τι σου λένε, τι πιστεύεις… Μέσα από την τριβή των καταστάσεων θα υπάρξει η λογική μετάβαση του ρόλου. Εάν έμενε ο ίδιος, δεν θα είχε ενδιαφέρον».

Τέλος, δίνοντας ένα spoiler για τη σειρά τονίζει ότι από δω και στο εξής «θα ανοίξουν πολλές υποθέσεις και θα γίνει….χαμός!»