Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός δέχεται δολοφονική επίθεση – Η Αργυρώ φεύγει από την Κρήτη

Σασμός

Σασμός, Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον Alpha.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον τρίτο κύκλο της σειράς Σασμός και στα προσεχή επεισόδια η οικογένεια των Σταματάκηδων πρόκειται να βιώσει δραματικές στιγμές μετά τον θάνατο του Λάζαρου. Ο Μαθιός δέχεται δολοφονική επίθεση, ενώ η Αργυρώ απογοητευμένη παίρνει τον Πετρή και φεύγουν από την Κρήτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα για το περιοδικό MyTV, η Καλλιόπη αγωνιά για τη σύλληψη του Μαθιού, αφού πιστεύει πως οι Βρουλάκηδες θα θελήσουν να τον σκοτώσουν μέσα στη φυλακή, όπως ακριβώς είχαν κάνει και με τον Βασίλη. Τα μέτρα της Αστυνομίας για την προστασία του Μαθιού είναι δρακόντεια και οι φόβοι όλων δυστυχώς επιβεβαιώνονται.

Ο Ανδρέας με τη βοήθεια του Τηλέμαχου και κάποιων συγγενών του Λάζαρου οργανώνουν το σχέδιο δολοφονίας του πρωτότοκου Σταματάκη. Ένας ξάδελφος του Λάζαρου καταφέρνει και διαφεύγει της προσοχής των αστυνομικών και κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του Μαθιού από τη φυλακή τον πλησιάζει, βγάζει το όπλο και τον σημαδεύει. Ο άνδρας πατάει τη σκανδάλη αλλά την τελευταία στιγμή η Ντίνα μπαίνει μπροστά του και δέχεται εκείνη τη σφαίρα.

Ο Μαθιός είναι σοκαρισμένος. Τα νέα της επίθεσης διαδίδονται πολύ γρήγορα και η οικογένεια των Σταματάκηδων ταράζεται.

Την ίδια ώρα, μετά τον χωρισμό του με την Αργυρώ, ο Αστέρης δέχεται ένα ακόμη χτύπημα, αφού βλέπει την πρώην γυναίκα του να παίρνει τον γιο τους και να φεύγει από την Κρήτη, θέλοντας να προστατεύσει τον μικρό Πετρή από τα μπλεξίματα των δύο οικογενειών…

Σασμός, Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον Alpha.